Nihayet ameliyatım gerçekleşti. 450 cc hight profile kas üstü yerleştirildi. Gözüme küçük geldiler niye bilmiyorum. Narkoz beni maffetti ölüyorum sandım. Hareket edip kollarımı hareket ettirmediğim sürece fazla agrım yok ancak okadar gergin ki basınç okadar fazla ki göğsümde patlayacak diye ödüm kopuyor. Dokunup bakamıyorum bile. Drenlerim var yarın alınacak. Psikolojik olaral onları gormek ve boşaltmak bile kötü hissettiriyor insanı. İnşallah değer. Çok sert ya yürütmüyor bile
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
450 CC HİGHT PROFİLE KASÜSTÜ TAKTIRDIM
- Konu Sahibi Esmerai
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim insallah dediğin gibi olur. Çok korkuyorum bu basınç ve gerginlik yürütmüyor bile. Dikişler açılacak zannedıyorumGeçmiş olsun canım.450 high kasüstü baya iri durmalı diye düşünüyorum.Zamanla,şekli oturdukça gerçek büyüklüklerini anlarsın
Ayrıca niye kandırsın canım ameliyat sonrası protezin kutusunu falan veriyorlarSagol cnm. Doktorun 450 taktım diye beni kandırmasından korkuyorum. 19 yaşındayım keşke biraz daha ilerde yaptırsaydım bu gerginlik hissi beni öldürecek
Kas altı daha çok acıyor ama canım bende yeni ameliyat oldum kas altı feci ağrım var benimde ama yine de hiç bi zaman pişman olmadım çünkü benim hiç dokum yoktuKutusu annemde 450 hight profile sanırım yerine oturmadı ondan bu şekilde hissediyorum ben bilmiyorum bukadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim
kas üstünde bu kadar zorlandıysanız kas altı olsa ölürdünüz herhalde gerçi ben kas altı oldum ama hiç ağrım olmadı sanırım psikolojik olarak kendimi çok hazırlamışım bu ameliyata ondan biraz sabırlı olun 450 cc baya büyük bir şey üstelik kas üstü küçük olması olanaksız şu an çok yeni ondandır ben dün 465cc elime aldım avucumdan falan büyüktü baya bir büyük bir şeydi bol su içmeye çalışın çok yormayın kendinizi ama hareketsizde durmayın en azından kas ağrınız yoktur sizin çok geçmiş olsun
Gecmis olsun kizlar gule gule kullanin cicisleri :) doktorunuz kimdi ?kas üstünde bu kadar zorlandıysanız kas altı olsa ölürdünüz herhalde gerçi ben kas altı oldum ama hiç ağrım olmadı sanırım psikolojik olarak kendimi çok hazırlamışım bu ameliyata ondan biraz sabırlı olun 450 cc baya büyük bir şey üstelik kas üstü küçük olması olanaksız şu an çok yeni ondandır ben dün 465cc elime aldım avucumdan falan büyüktü baya bir büyük bir şeydi bol su içmeye çalışın çok yormayın kendinizi ama hareketsizde durmayın en azından kas ağrınız yoktur sizin çok geçmiş olsun
bana mı sordunuz?Gecmis olsun kizlar gule gule kullanin cicisleri :) doktorunuz kimdi ?
benim doktorum Hasan Fındık 1 yıl oldu nerdeyse yaptıralı
Nihayet ameliyatım gerçekleşti. 450 cc hight profile kas üstü yerleştirildi. Gözüme küçük geldiler niye bilmiyorum. Narkoz beni maffetti ölüyorum sandım. Hareket edip kollarımı hareket ettirmediğim sürece fazla agrım yok ancak okadar gergin ki basınç okadar fazla ki göğsümde patlayacak diye ödüm kopuyor. Dokunup bakamıyorum bile. Drenlerim var yarın alınacak. Psikolojik olaral onları gormek ve boşaltmak bile kötü hissettiriyor insanı. İnşallah değer. Çok sert ya yürütmüyor bile
Canım geçmiş olsun, kaç kilosun? boyun kaç?
Kas altı daha çok acıyor ama canım bende yeni ameliyat oldum kas altı feci ağrım var benimde ama yine de hiç bi zaman pişman olmadım çünkü benim hiç dokum yoktu
Geçmiş olsun kas altına dayanamazdım herhalde. Ağrıdan ziyade gerginlik ve sıkıştırma hissi kötü etki yaratıyor. Sabah biraz saçmalamışım neticede ilk gün şekli bile belirgin değil kısa zamanda düzgün ve istediğim görüntüyü alır inşallah..
Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım boyum 1.67 kilom 57 göğüs dokum eh işte vardı göğüs kafesim çok geniş değil.Canım geçmiş olsun, kaç kilosun? boyun kaç?
kas üstünde bu kadar zorlandıysanız kas altı olsa ölürdünüz herhalde gerçi ben kas altı oldum ama hiç ağrım olmadı sanırım psikolojik olarak kendimi çok hazırlamışım bu ameliyata ondan biraz sabırlı olun 450 cc baya büyük bir şey üstelik kas üstü küçük olması olanaksız şu an çok yeni ondandır ben dün 465cc elime aldım avucumdan falan büyüktü baya bir büyük bir şeydi bol su içmeye çalışın çok yormayın kendinizi ama hareketsizde durmayın en azından kas ağrınız yoktur sizin çok geçmiş olsun
Acı eşiği ile alakalıdır diye düşünüyorum psikolojik olarakta etkisi var drenler hala göğsümde takılı tuhaf bi koku var bide medikal birşeylerin kokusu yarın drenler alınacak belki bir nebze olsun rahatlarım.. Çok teşekkürler canım
Teşekkür ederim canım boyum 1.67 kilom 57 göğüs dokum eh işte vardı göğüs kafesim çok geniş değil.
Canım en kısa zamanda yeni fotograflar beklliyoruz merak ettirdin şimdi beni. :) :) :)
Benim 5 gün önce oldu ameliyatım, boy kilolar benziyor.
Canım en kısa zamanda yeni fotograflar beklliyoruz merak ettirdin şimdi beni. :) :) :)
Benim 5 gün önce oldu ameliyatım, boy kilolar benziyor.
En kısa zamanda paylaşacağım kızlar sizinle. Şuan göğüse benzemiyor adeta taş koymuşlar içime
Geçmiş olsun canim senin kaç cc kas altı mı ? Ağrın varmı nasıl hissediyorsun. Göğüslerinin şekli belli mi ?
En kısa zamanda paylaşacağım kızlar sizinle. Şuan göğüse benzemiyor adeta taş koymuşlar içime
Geçmiş olsun canim senin kaç cc kas altı mı ? Ağrın varmı nasıl hissediyorsun. Göğüslerinin şekli belli mi ?
Canım foto yükleyince izleyelim birbirimizi. Benim fotolarım var bakarsın :))
300 cc kas altı benim dokum vardı ama önceden de.