45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim

Devam etmek istiyorsanız size kendinizi iyi hissettirecek bir doktorda devam edin derim.

Daha bugun doktorumun storysinde 47 yasindaki bir bayandan 3 yumurta topladigini gordum ekrani cekmisler opu sonrasi :) bence baska doktorlardan fikir alin kesinlikle🙏🏼

45 yaşındayım ve doktorum artık bitirelim olmuyor dedi. Moralim çok bozuk başka hangi doktorda devam etmeliyim. Yoksa bırakmalı mıyım? 7 kere opu 3 kere transfer oldum.
7 opuda kaç yumurta toplanmıştı? 10 kez transfer olan var doktorunuz biraz fazla kırıcı konuşmuş. Başka doktorda devam edip şansınızı deneyin. Hangi şehirdesiniz?

7 opuda kaç yumurta toplanmıştı? 10 kez transfer olan var doktorunuz biraz fazla kırıcı konuşmuş. Başka doktorda devam edip şansınızı deneyin. Hangi şehirdesiniz?
Her opuda en fazla 2 yumurta toplandı. 3 embriyo genetiğe yollayalım dedik 5. Güne beklettik onlarda öldü. İstanbul ve Ankara dayım

Daha bugun doktorumun storysinde 47 yasindaki bir bayandan 3 yumurta topladigini gordum ekrani cekmisler opu sonrasi :) bence baska doktorlardan fikir alin kesinlikle🙏🏼
Bende görüyorum 44. Yaşında hamile kalanları. Doktorumda çok paylaşım yapıyor. Cem Çelik doktorum ama o ümidini kesti

Boşuna mı uğraşıyorum dedim bugün
O hisse kapilmak icin o kadar musait ki tup bebek tedavisinin sartlari.. ben 31 yasindayim ben de kapildim. Hem esimde hem ben de sorunlar vardi ama tedaviye baslayinca meger esimin sandigimizdan da kotu oldugu ortaya cikti. Gunun sonunda hamileyim ama ne cektim ben biliyorum. Hic transfer olamayacakmisim gibi hissediyordum bir ara inanin ki. O yuzden sizin yasadiklarinizdan sonra boyle dusunmeniz cok normal. Size kocaman sariliyorum ve hamile duasi ediyorum🙏🏼allahim tez vakitte yeniden deneyecek sabri ve mukafatini versin insallah kucaginiz dolsun🌸

O hisse kapilmak icin o kadar musait ki tup bebek tedavisinin sartlari.. ben 31 yasindayim ben de kapildim. Hem esimde hem ben de sorunlar vardi ama tedaviye baslayinca meger esimin sandigimizdan da kotu oldugu ortaya cikti. Gunun sonunda hamileyim ama ne cektim ben biliyorum. Hic transfer olamayacakmisim gibi hissediyordum bir ara inanin ki. O yuzden sizin yasadiklarinizdan sonra boyle dusunmeniz cok normal. Size kocaman sariliyorum ve hamile duasi ediyorum🙏🏼allahim tez vakitte yeniden deneyecek sabri ve mukafatini versin insallah kucaginiz dolsun🌸
Amin amin aminnn 😭

Amin amin aminnn 😭
Kesinlikle başka bir doktoru deneyin araştırıp. Ben Cem Çelik hiç duymamıştım. Laboratuvar araştırmanızı tavsiye ederim. Opu sonrası en önemli şey laboratuvar ve embriyolog. Umutsuz olmaya hiç gerek yok. Sizin yerinizde olsam en az 2 doktor ile daha görüşür denerdim.

Kesinlikle başka bir doktoru deneyin araştırıp. Ben Cem Çelik hiç duymamıştım. Laboratuvar araştırmanızı tavsiye ederim. Opu sonrası en önemli şey laboratuvar ve embriyolog. Umutsuz olmaya hiç gerek yok. Sizin yerinizde olsam en az 2 doktor ile daha görüşür denerdim.
İstanbul ve Ankara da kimi önerirsiniz

İstanbul ve Ankara da kimi önerirsiniz
Ben tedavimi Antalya’da oldum. Fakat çok yakın arkadaşım Bülent Tıraş’a tedavi oldu, ilk seferde ikiz hamile kaldı. Onlarda sperm sorunu da vardı. 5-6 kez Opu oldu sanıyorum. Kendisi çok memnundu fakat hocanın asistanlarına değil her seferinde hocaya muayene oldu. Ona göre ücret ödediler diye biliyorum. Tabi İstanbul veya Ankara’da yaşayıp başka doktor tecrübe edenler yorum yaparsa daha iyi olur.

Back
X