- 28 Haziran 2020
- 9
- 4
- 1
- 49
- Konu Sahibi Ahsenim-98
-
Çalıştığım okulda 47 yaşında ikiz doğum yapan birini tanıyorumInşallahÇok endişeliyim umarım daha fazla geç kalmam. 45 -46 yas anne olan birilerin varlığından haberdar olsam umudum artacak
Çok teşekkür ediyorumÇalıştığım okulda 47 yaşında ikiz doğum yapan birini tanıyorumben de 41 yaşındayım kızımı abla yapmak için uğraşıyorum şansın bol olsun canım 40 yaş topiğini oku bence biraz orda da vardır
Grupta çok yeniyim tavsiyelerinize çok çok teşekkür ediyorumBurada Romeo33 kullanıcı kodlu biri ileri yaş ile evladını kucagina almış bı göz atabilirsinizPopüler Konu - Yumurtalık Rezervinde Azalma Olupta Tüp Bebekte Başarılı Olanlar
Selam kızlar.Bu topiği yeni gördüm ve yazmak istedim. Bana kızmayın biraz uzun yazacağım için ama amacım kendi bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak, Ben 47 yaşındayım. Haliyle rezerv azlığı yaşıyorum. Eşimde de sayı azlığı ve morfoloji problemi vardı. Bahçeci kliniğinde Güvenç Karlıkaya ile...www.kadinlarkulubu.com
Sizede bol şans tesekkurlerÇalıştığım okulda 47 yaşında ikiz doğum yapan birini tanıyorumben de 41 yaşındayım kızımı abla yapmak için uğraşıyorum şansın bol olsun canım 40 yaş topiğini oku bence biraz orda da vardır
Evet Kıbrıs uzak inşallah burda bibizdörnek.oelacak feyiz olacak cümleler yazarız.46 yasinda ikiz bebeisleri olan birisini taniyorumm...ama kibrista ..tup bebek yaptirmisti..
Çok teşekkür ediyorum haklisiniz bu konuda değerlendirmekte yarar varBen ornek olur diye dusunmustum ama..cunki bende 2 negatif deneyim yasadim..suan 3. Sunu denicem..ve bosu bosuna turkiyede vvakit gecirmesemmi diye dusunuyorum..sizede o yuzden yazdim..cidden ornek olur diye dusunup yazmistim..
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Birbuçuk yıldır uğraşıyorum. 2 kez tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı. Bu ay yeni bir deneme daha düşünüyorum.40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar topiğini mutlaka okuyunMerhaba bayanlar. 45 yasindayim 22 yasinda kuzum var ikinci evliliğinden çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizce bebegin olabilirmi? Geç kaldın mı? Veya 45 yaşından sonra tup bebek yöntemiyle bevek sahibi olabileler varmı? Çok endişeliyim vede stresiyim. Teşekkürler yanıtlarınız için.
Allah yardımcımız olsun. teşekür ediyorumAynı kaderi paylaşıyoruz. Birbuçuk yıldır uğraşıyorum. 2 kez tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı. Bu ay yeni bir deneme daha düşünüyorum.40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar topiğini mutlaka okuyun
Bu yastan sonra cocugu nabicaksiniz,riskli olur bu yaslarda zatenMerhaba bayanlar. 45 yasindayim 22 yasinda kuzum var ikinci evliliğinden çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizce bebegin olabilirmi? Geç kaldın mı? Veya 45 yaşından sonra tup bebek yöntemiyle bevek sahibi olabileler varmı? Çok endişeliyim vede stresiyim. Teşekkürler yanıtlarınız için.
InşallahÇok endişeliyim umarım daha fazla geç kalmam. 45 -46 yas anne olan birilerin varlığından haberdar olsam umudum artacak
Kocası istiyodur belkiYanlış anlamazsanız bşy sorabilir miyim ?
Zaten bir tane evladınız varmış anneliği tatmışsınız 2. Çocuk için bu kadar neden tasalanıyorsunuz ?
BelkiKocası istiyodur belki
Yanlış anlamazsanız bşy sorabilir miyim ?
Zaten bir tane evladınız varmış anneliği tatmışsınız 2. Çocuk için bu kadar[QUOTE="Kahvetelvesimoon, post: 6436
Biliyor musunuz ilk tedavimde yaşım gençken ben de sizin gibi düşünüyordum ama zaman geçince hiç de öyle olmadığını anladım inşallah siz de en yakın zamanda anne olursunuz
Lütfen böyle söylemeyin siz eminimki iyi niyetle söylüyorsunuz ama arkadaş için gerçekten kırıcı olabilir o kararını vermiş zaten bize düşen de hevesini kırmamak destek olmak olmalıdır lütfen beni yanlış anlamayın belki kızı için kardeş istiyordur belki eşini çok sevdiği için ondan bir çocuğu olsun istiyordur vs vs sizi kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin lütfen sevgilerBu yastan sonra cocugu nabicaksiniz,riskli olur bu yaslarda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?