• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

45 yasindayim tup bebek tedavisine basliyorum. Gec kalmismiyimdir.

Ahsenim-98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
9
4
1
49
Merhaba bayanlar. 45 yasindayim 22 yasinda kuzum var ikinci evliliğinden çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizce bebegin olabilirmi? Geç kaldın mı? Veya 45 yaşından sonra tup bebek yöntemiyle bevek sahibi olabileler varmı? Çok endişeliyim vede stresiyim. Teşekkürler yanıtlarınız için.

Bent tras 46 yaşında bir kadını anne yaptı. Bir çok doktor adet görüyorsa olur diyor. Neden olmasin olur inşallah 🙏

Inşallah 🙏 Çok endişeliyim umarım daha fazla geç kalmam. 45 -46 yas anne olan birilerin varlığından haberdar olsam umudum artacak

Inşallah 🙏 Çok endişeliyim umarım daha fazla geç kalmam. 45 -46 yas anne olan birilerin varlığından haberdar olsam umudum artacak
Çalıştığım okulda 47 yaşında ikiz doğum yapan birini tanıyorum 😊ben de 41 yaşındayım kızımı abla yapmak için uğraşıyorum şansın bol olsun canım 40 yaş topiğini oku bence biraz orda da vardır

Burada Romeo33 kullanıcı kodlu biri ileri yaş ile evladını kucagina almış bı göz atabilirsiniz

Burada Romeo33 kullanıcı kodlu biri ileri yaş ile evladını kucagina almış bı göz atabilirsiniz
Grupta çok yeniyim tavsiyelerinize çok çok teşekkür ediyorum 🙏

Ben ornek olur diye dusunmustum ama..cunki bende 2 negatif deneyim yasadim..suan 3. Sunu denicem..ve bosu bosuna turkiyede vvakit gecirmesemmi diye dusunuyorum..sizede o yuzden yazdim..cidden ornek olur diye dusunup yazmistim..

Ben ornek olur diye dusunmustum ama..cunki bende 2 negatif deneyim yasadim..suan 3. Sunu denicem..ve bosu bosuna turkiyede vvakit gecirmesemmi diye dusunuyorum..sizede o yuzden yazdim..cidden ornek olur diye dusunup yazmistim..
Çok teşekkür ediyorum haklisiniz bu konuda değerlendirmekte yarar var

Merhaba bayanlar. 45 yasindayim 22 yasinda kuzum var ikinci evliliğinden çocuğum olmuyor. Tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizce bebegin olabilirmi? Geç kaldın mı? Veya 45 yaşından sonra tup bebek yöntemiyle bevek sahibi olabileler varmı? Çok endişeliyim vede stresiyim. Teşekkürler yanıtlarınız için.
Aynı kaderi paylaşıyoruz. Birbuçuk yıldır uğraşıyorum. 2 kez tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı. Bu ay yeni bir deneme daha düşünüyorum.40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar topiğini mutlaka okuyun

Aynı kaderi paylaşıyoruz. Birbuçuk yıldır uğraşıyorum. 2 kez tüp bebek denedim olumsuz sonuçlandı. Bu ay yeni bir deneme daha düşünüyorum.40 yaş üstü anne olmaya çalışanlar topiğini mutlaka okuyun
Allah yardımcımız olsun. teşekür ediyorum

Bu yastan sonra cocugu nabicaksiniz,riskli olur bu yaslarda zaten

Yanlış anlamazsanız bşy sorabilir miyim ?
Zaten bir tane evladınız varmış anneliği tatmışsınız 2. Çocuk için bu kadar neden tasalanıyorsunuz ?

Yanlış anlamazsanız bşy sorabilir miyim ?
Zaten bir tane evladınız varmış anneliği tatmışsınız 2. Çocuk için bu kadar[QUOTE="Kahvetelvesimoon, post: 6436
Biliyor musunuz ilk tedavimde yaşım gençken ben de sizin gibi düşünüyordum ama zaman geçince hiç de öyle olmadığını anladım inşallah siz de en yakın zamanda anne olursunuz🙏

Bu yastan sonra cocugu nabicaksiniz,riskli olur bu yaslarda zaten
Lütfen böyle söylemeyin siz eminimki iyi niyetle söylüyorsunuz ama arkadaş için gerçekten kırıcı olabilir o kararını vermiş zaten bize düşen de hevesini kırmamak destek olmak olmalıdır lütfen beni yanlış anlamayın belki kızı için kardeş istiyordur belki eşini çok sevdiği için ondan bir çocuğu olsun istiyordur vs vs sizi kırdıysam özür dilerim hakkınızı helal edin lütfen sevgiler🙏

Back