45 Yaşından sonra tüp bebek yaptıran varmı lütfen buraya

Tedavi okabildiniz mi
Sena76 aynı yastayiz benim adetleri düzenli deil 2 ayda bır olmaya başladı sen düzenli adet görüyor musun ben de denemek istiyorum sürekli aklımda yaş ileri olunca adet te düzensiz olunca gidemiyorum en azından prp mi deneme diye düşünüyorum

Hayır duzenli değil tarlusal ya da duphaston kullanıyorum. Valla ben de ne yapacağımı sasırdım

Bülent trasa gitmeyi düşünüyorum ben Ankarada yim İstanbul da bi on beş gün kadar kalma durumum var kafamda deli sorular keşke şunu yapsaydim filan şu doktora gösterdim gibi napcan bilemiyorum ilerde pişman olmamak adına bi muayene olayim diye düşünüyorum

Ben de 1.deneme negatif. Benim 1 kızım var Allah hepsine uzun omur versin. Hiç cocugu olmayanlara önce versin Allah ım. Maddiyat kısıtlı zaten. Ekimde yeniden cagırdı. Sabri bey bahceci umut. Havuz önermedi. Bence 1kere daha deneyin dedi. Acaba baska doktora mı gitsem. Takviye ismi bile vermedi. Sadece gluten seker yasak kahve 1 tane. Akdeniz tipi beslenme 3 litre su. Bilmiyorum baska doktora gitsem mi. Sizin sorun ne. Kacıncı deneme. Ben arı sütü içiyorum sabah. Multivitamin bir de coenzim qh soğan kürü yapıcam.

Ben 41 yaşında evlendim 2 ay sonra hemen tüp denedik fsh bır kere yüksek çıkmıştı nisanliyken 26 çıkmisti.O yüzden acele ettim havuz yöntemi oldu önce 2 embriyo sonra iki denememde birer embriyo oluştu. Doktorum hep olumlu konuştu ilk denemde iki embriyo transfer edildi tutmadı 2 ay sonra ikincisi denendi o da turmadi sonra d vitaminin önemli olduğunu öğrendim test sonucu d vitamini 5 küsür çıktı devit kullandim tatile gittim tekrar doktora gittim var olan embriyoyu transfer için o da bu ay yumurtan çok tekrar deneyelim dedi 7 5 yumurta toplandı 3 u dollendi bir ay sonra transfer edildi hamile kaldım ama 12 haftalikken kalbi durdu .kürtaj oldum sonra ara verdik kürtajdan sonra adet düzeni bozuldu 5 ay sonra bir daha opu oldum var olan embriyo ve sonrakine pgd yapıldı önceki temiz geldi diğeri bozuk çıktı bir ay sonra transfer edildi o da tutmadı en son 2019 haziran da transfer oldum.

Be

Valla nasipte varsa olur inşallah. Maddi durumunuz iyiyse pes etmeyin.. Bülent traş nasıl acaba iyiyse ona gidin. Allah en kısa zamanda hayırlı evlat evlatlar nasip etsin inşallah size

Valla nasipte varsa olur inşallah. Maddi durumunuz iyiyse pes etmeyin.. Bülent traş nasıl acaba iyiyse ona gidin. Allah en kısa zamanda hayırlı evlat evlatlar nasip etsin inşallah size
Amin isteyen herkese

Merhablar,
45 yaşındayım ben de bir umutla tüp bebek umut yollarına düştüm. İki kez yumurta toplandı ikisinde de iki yumurtayı geçemedim. İlk denemede yumurtaları genetik teste göndermek istediğimiz için blastokiste kadar gitmesini bekledik, gitmedi maalesef 5.güne çıkmadı yani
Tekrar denedik ve yine aynı şeyler oldu. Yine embriyolar 5.güne çıkmadı
Üçüncü kez karar verdiğimizde bu kez 3.gün embriyosu transfer edilsin istedik. dedik ki, anne karnında belki şansı olur. Ve nihayet tranfer edildi. 12 gün heyecanlı bekleyiş sonunda bugün test sonucumu aldım. Maalesef negatıf. Çok ama çok üzgünüm doktorum şansımın hep %5 olduğunu söyledi zaten ama hep umut işte. Şimdi tekrar dener miyim bilmem
Bu arada test sonucum Beta hcg 1.20 çıktı

Ben de 44 yaş negatif çıktı ilk denememsi tekrar deneyecem.ama çok yoruldum bekleme. Lüksüm de yok prp yaptırsam kimi fayda goruyormkimi Dr faydasız diyor.istanbula gitsem calsiiyirum daha yeni izin aldım uc hafta.zor da geliyor .Prp icn bile İstanbul'a gidesim yok izin almak derdinden falan.Daha da pahali.acimadem.maslak.Bir de bazı drlar faydasız diyor.onun için degecekmi diyorum ama.kiminin artmış.

Çok üzücü oluyir malesef ben de tattım..Prp dusunuyirmusunuz nerde düşünüyor sunuz

Prp dusunuyirmusunu bazı de faydasız diyor bazı dr yapıyor kiminde fayda oluyor.Nerde düşünürsünüz .Lab Dr onemli diyorlar İstanbul mu tasra yeterli mi olur bilemedim karar vermem laizm ay sonuna

Şuan ne durumdasiniz

Şuan ne durumdasiniz bir de

Neler deniyirsuniuz ben eylüle İstanbul acimadem Maslakta giidp.prp.yaltiracam indalah arkadaşlarım ordan sonuç almış artmış yumurtalar..siz de dusnnezmisiniz

Prp için şehir dışından gidecem.aslinda tedavi için dttttyb nttttttanabul

Aslında tedavinicin de İstanbul'a b.tiras girmek isterdim ikinkez gitmek yermiş diğer takipler sehirimizde yapilanilirmis ama o bile bana çalışırken eşim destekmdegilken zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…