- Konu Sahibi bebeklerve
-
allah büyük inşallah bizim de yüzümüz güler bir gün. canım yalnışmı hatırlıyorum bilmem ama sanırım sende memoryale gidecektin dimi ben bugün bileti ayarladım kısmetse bu ayın 18-19 gibi ordayım sen ne durumdasın belkide karşılaşırız senle :)evet doğru. embriyo oluşuyor ama kromozomlardan dolayı bozuluyor ve doğal seleksiyonla vücuttan atılıyor. aslında herşey Allahın ol demesine kalıyor...
düm memorial de semra hocaya göründüm. ama gelecek ay tekrar gideceğim. rahim filmi sonucu götüreceğim. sen nerden geliyorsun? kesinlikle bir gün misafir etmek isterim...allah büyük inşallah bizim de yüzümüz güler bir gün. canım yalnışmı hatırlıyorum bilmem ama sanırım sende memoryale gidecektin dimi ben bugün bileti ayarladım kısmetse bu ayın 18-19 gibi ordayım sen ne durumdasın belkide karşılaşırız senle :)
ayy canım çok sağol allah gönlüne göre versin inşallah dünyalar güzeli sağlıklı bebbişler nasip etsin canım ben hataydan gelecem ama eşimin ailesi istbulda orda kalacam ama seni görmek isterim inş kısmet olur :) canım sakıncası yoksa sizdeki sorun ne yaş kaçdüm memorial de semra hocaya göründüm. ama gelecek ay tekrar gideceğim. rahim filmi sonucu götüreceğim. sen nerden geliyorsun? kesinlikle bir gün misafir etmek isterim...
İnşallah bize uğurlu gelir bu hastane...ben çok umutluyum nedendir bilmiyorum...arkadaşlarımızın haberlerini aldıkça umutlanıyorum sanırım:)ayy canım çok sağol allah gönlüne göre versin inşallah dünyalar güzeli sağlıklı bebbişler nasip etsin canım ben hataydan gelecem ama eşimin ailesi istbulda orda kalacam ama seni görmek isterim inş kısmet olur :) canım sakıncası yoksa sizdeki sorun ne yaş kaç
inşallah canım allah umutlarını tez zamanda gerçeğe dönüştürsün hepimiz yeni yıla güzel sonuçlarla girelim inş.İnşallah bize uğurlu gelir bu hastane...ben çok umutluyum nedendir bilmiyorum...arkadaşlarımızın haberlerini aldıkça umutlanıyorum sanırım:)
İnşallah inşallahinşallah canım allah umutlarını tez zamanda gerçeğe dönüştürsün hepimiz yeni yıla güzel sonuçlarla girelim inş.
o güzel ağzına sağlık yaa :) bilmem izlermisin trt de 80 ler dizisi var şimdi ismi aklımda değil uzun saçlı birisi sürekli öğle anlamlı konuşmalar ders verir gibi sözler var ya onu hatırlatıyorsun öpüldün şekerim çooook
alemsin yaaHahaha, artistik bi yanım var biliyodum zaten. Harcanıyorum ben
Ama biz T.V izlemiyoruz, o yüzden bilmiyorum o diziyi...
bence bir tek doktorla yetinme, bende de böyle bir durum gelişti, aynı hastanenin doktoru bana uğraşma sizin durumunuzda canlı doğum dünyada yok dedi, yan odadaki profa gittim, önce bir sakinleş, önümüzde birkaç kapı var, önce birini aralayalım, önce bir önümüzü görelim dedi. Birinci doktor elime adresler tutuşturdu, belçikada boris sizi karşılayacak bir hafta kalacağınız otel şu vs. Donasyonu bu kadar savunanın kim olduğunu söylesem bir daha televizyona çıkıp program yapamaz adam.ben senin yaşında değilim 26 yaşındayım ama erken menapoz durumum olduğu için 2 tüp denemem var ama hiç yumurta oluşmadı bende boş çıktı yumurtalar transfer aşamasına bile gelemediken son ki doktorum uğraşmayın dedi size dediği gibi şansım çok düşük benimde 2 yıldır uğraşıyoruz. doktorum hatta donasyonu önerdi bize çaresizim bende şuan ne yapacağımı bilmiyorum yine de Allahtan ümit kesilmez diyip bekliyorum
cevap için teşekkür ederim umut hiç bir zaman tükenmemeli biliyorum elimden geleni yapacağım bende Allahın izniyle herşeyin hayırlısı diyorum artıkbence bir tek doktorla yetinme, bende de böyle bir durum gelişti, aynı hastanenin doktoru bana uğraşma sizin durumunuzda canlı doğum dünyada yok dedi, yan odadaki profa gittim, önce bir sakinleş, önümüzde birkaç kapı var, önce birini aralayalım, önce bir önümüzü görelim dedi. Birinci doktor elime adresler tutuşturdu, belçikada boris sizi karşılayacak bir hafta kalacağınız otel şu vs. Donasyonu bu kadar savunanın kim olduğunu söylesem bir daha televizyona çıkıp program yapamaz adam.
İçinden gelen sesi dinle derim ben, ısrarla üstüne git olayların, işte o zaman ben denedim ama olmadı dersin, en azından keşke deneseydim, ısrar etseydim demezsin
41 yaşındayım, doktor % 20 gibi bir orandan söz etti. Ama yumurtam vardı, döllendi çok şükür. Şimdi ikiz bebeklere hamileyim. İlk denememdi, Allah ol deyince oluyor sonuçta, hiç moral bozmamalı. Doktorum Memorial da çalışmış, sonra Bahçeci ye geçmiş. Bahçeci Fulya yı tavsiye ediyorum , Allah her isteyene versin...
Teşekkür ederim, Allah ım her isteyene versin inşallah...Hayirli olsun saglikla kucagina almani dilerim.
Ben de 45 yaşımdayım.Bu ay denedik 4 yumurta toplandı,dördümde döllendi,üçü transfer edildi,biri 1. Kalite,diğeri iyi,üçüncüsü ise 5 hücreliydi,üçü de transfer edildi,bu cuma pozitif sonuç aldık sevindik,ama pazar günü değerimiz düştü,doktor ilaçları bırak ,2/3 güne adet olursun dedi,3. Tüp bebek denememizde,ama pes etmek yok,yola devam,ta ki olana kadar,son yumurta ve sperme kadar durmak yok,umut Yaşadıkça tükenmeyecek içimizde,tek bir görüntü için,yumuş yumuş pembiş ellerini sevebilmek için bebeğimizin...Merhaba anne adayları arkadaşlar ben 45 i bitirdim 46 dayım bir buçuk yıllık evliğim doktorlara göre anne olma şansım %1 hatta bazı doktorlara göre hiç uğraşma dediler iki aşılama negatif ve yeni açılan tüp bebek merkezinde tüp bebek deneyelim dedik opuya kadar gidebildik yumoşlar boş çıktı dediler ama tüp bebek merkezinin acemiliği her açıdan belliğdi kaç yumurta toplandı bile söylemediler bu defa araştırıp iyi bir merkezde yaptırmaya karar verdik binbir zorlukla bulunduğum şehirden istbula gittik ordada şansım %1 ile 5 arasındaydı neyse yinede deneyecez dedik bu sefer 5 yumurta gelişti 3 ü toplandı ve 2 tanesi süper kalite 1 taneside iyi kalitede 3 adet embriyo oluştu üçünüde transfer ettiler çok umutlandık mutlu olduk ama malesef sonuç yine kocaman bir NEGATİF şimdi negatiften sonraki 3 üncü aydayım ve tekrar bir kere daha denemek için hazırlık içindeğim kısmetse olur olmazsa da can sağlığı diyoruz benim yaşlarda deneyen sonuç alan yada alamayan varmı lütfen paylaşırmısınız allah kimseyi çocuk hasretinde bırakmasın
canım bebeğine bu kadar yaklaşmışken tutmaması gerçekten çok üzücü ama bence buda bir umut olsun demekki biraz daha çabayla olacak inşallah canım tabiki pesetmek yok ilk fırsatta tekrar dene canım nerde tedavi gördün ben şimdi yeni başladım dün başladık memoryal değim inş tutarda yüzümüz güler başkalarına da umut oluruz çook öpüyorumBen de 45 yaşımdayım.Bu ay denedik 4 yumurta toplandı,dördümde döllendi,üçü transfer edildi,biri 1. Kalite,diğeri iyi,üçüncüsü ise 5 hücreliydi,üçü de transfer edildi,bu cuma pozitif sonuç aldık sevindik,ama pazar günü değerimiz düştü,doktor ilaçları bırak ,2/3 güne adet olursun dedi,3. Tüp bebek denememizde,ama pes etmek yok,yola devam,ta ki olana kadar,son yumurta ve sperme kadar durmak yok,umut Yaşadıkça tükenmeyecek içimizde,tek bir görüntü için,yumuş yumuş pembiş ellerini sevebilmek için bebeğimizin...
canım çok teşekkür ederim,aynen yola devam edeceğim,olacak biliyorum,sevgiler,öpüyorum..canım bebeğine bu kadar yaklaşmışken tutmaması gerçekten çok üzücü ama bence buda bir umut olsun demekki biraz daha çabayla olacak inşallah canım tabiki pesetmek yok ilk fırsatta tekrar dene canım nerde tedavi gördün ben şimdi yeni başladım dün başladık memoryal değim inş tutarda yüzümüz güler başkalarına da umut oluruz çook öpüyorum
inşallah canım allah büyük elbette bir gün zamanı gelecek öptüümcanım çok teşekkür ederim,aynen yola devam edeceğim,olacak biliyorum,sevgiler,öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?