- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
-
- Konu Sahibi Sinnyooritaa
Yaa bir hafta süre var denildiği için kısa bir zamanda okuyup bitirmek istiyorum ama tek başıma da bitiremem burdan yardım almak istedim keşke okuyabilsenizKİZ KENDİN GUNDE 100 TANE OKU GİTSİN 1 AYA BİTİRİCEN. BEN ONU HİÇ EZBERLEYEMEDİM EZBERİMDE OLSA SANA ÇOK OKURDUM AMA YİNEDE OKUYA BİLSEM YAZARİM BEBEGİM ELİMDEN ALİYO KİTAPTAN OKUYAMİYORUM BAŞKA DUA OLSA COK OKURDUM YANİ.
tek başina 1 aya okuya bilirsin illa 1 haftaya okuman gerekmiyo esas 4444 yapmanYaa bir hafta süre var denildiği için kısa bir zamanda okuyup bitirmek istiyorum ama tek başıma da bitiremem burdan yardım almak istedim keşke okuyabilseniz
En kısa zamanda bitirmek nasip olur inşallah. Evet niyetim bugün başlamaktek başina 1 aya okuya bilirsin illa 1 haftaya okuman gerekmiyo esas 4444 yapmanyardim den olsa evet 7 gune bitirmen iyi. inşallah banada kismet olur senin icin okumak. bugünmü başladin?
Merhaba başladınız mı acaba?En kısa zamanda bitirmek nasip olur inşallah. Evet niyetim bugün başlamak
Evet yeni başladım.Merhaba başladınız mı acaba?
Allah dileginizi kabul etsin inşallah ben de bugün 100 tane çekip size yardımda bulunmak isterim eğer kabul edersenizEvet yeni başladım.
Amin.Allah dileginizi kabul etsin inşallah ben de bugün 100 tane çekip size yardımda bulunmak isterim eğer kabul ederseniz
Peki ne diye niyet edip başlayayım? İsminizi yazın bu isimli arkadaşın dileğinin kabulü için desem olur mu?Amin.Tabii kabul ederim ne demek. Allah razı olsun simdiden çok sevindim gerçekten
Özelden yazdım sizePeki ne diye niyet edip başlayayım? İsminizi yazın bu isimli arkadaşın dileğinin kabulü için desem olur mu?
Özelden yazdım. Okumanıza çok sevindimniyetinizi yazar mısınız bende okumak isterim size
KALAN sayın kaç aşkım ?N nisann_tr G GoliAt1996 S sedu066YagmurSendeanlarsn Y Yaz2021 Nillatte bana da yardım ederseniz çok sevinirim