Benimde bildiğim 1 hafta içinde bitirilmesi gerekiyor hatta bazı yerler 1 gün diyor ben bidefa daha yapmıştım 1 haftada bitirmiştim çok şükür dileğim olmuştubenim bildigim 444 salati tefriciyeyi bitirmek icin belirli zaman yok. neden 2 gün kaldi ki
O yüzden yarın akşam okuduklarımı teslim edip duamı edeceğimbenim bildigim 444 salati tefriciyeyi bitirmek icin belirli zaman yok. neden 2 gün kaldi ki
Çok teşekkür ederim canım benimBen cok kez okudum bu duayi (4444 defa) ama süre koymadim öyle. Allahima sükürler olsun ki dualarim da kabul oldu. Neyse biz yinede yetistirmeye calisalim. Sen sayiyi sürekli güncellersen iyi olur canim. Ben de basladim okumaya. Rabbim kabul etsin insallah
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun300 okudum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun50 okudum niyetinize ALLAH kabul etsin aminnnnn
Kalan 1.100
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunHayirli aksamlar Rabbim hayirlisi ve kolaylikla duani kabul etsin insaAllah .50 tane okurum şimdilik
Çok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun ne muradınız varsa bu regaib kandili gününde kabul olsun inşallah250 tane daha okudum. Allahim kabul etsin insallah
Kalan:300
Rica ederim canim,Allah senden de razi olsun. Rabbim bu mübarek günde ettigimiz hayir dualarimizi kabul eylesin. Hayirli kandillerÇok teşekkür ederim Allah bin kere razı olsun ne muradınız varsa bu regaib kandili gününde kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?