Çok teşekkür ederim100 tane okurum inşallah
İnanın 10-20 taneye bile ihtiyacım var küçük bebeğimden dolayı yetiştiremiyorum başlayıpta yarım bırakmak istemediğim için sizden yardım istiyorum
Çok teşekkür ederim etiketlediğiniz için Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim Allah ne muradınız varsa kabul etsin inşallah100 tane okurum bende. Bitmezse yine devam ederiz inşallah. Rabbim huzurunuzu eksik etmesin
Amiiin Rabbim senim de gönlüne göre versinÇok teşekkür ederim etiketlediğiniz için Allah ne dileğiniz varsa kabul etsin inşallah
Canım Rabbim duanı kabul etsin bende dedemin şifası için okuyorum perşembeye yetiştirmeye çalışıyorumİnanın 10-20 taneye bile ihtiyacım var küçük bebeğimden dolayı yetiştiremiyorum başlayıpta yarım bırakmak istemediğim için sizden yardım istiyorum
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim dedenize şifa göndersinCanım Rabbim duanı kabul etsin bende dedemin şifası için okuyorum perşembeye yetiştirmeye çalışıyorum
Ama senin için de okuyup yazarım inşallah
Rabbim huzur mutluluk versin
Amin inşallah tüm hastalaraÇok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim dedenize şifa göndersin
çok teşekkür ederim50 tane salatı tefriciye okudum Rabbim kabul etsin
benim bildigim 444 salati tefriciyeyi bitirmek icin belirli zaman yok. neden 2 gün kaldi kiKızlar yardımlarınızı bekliyorum 2 günüm kaldı bitirmek için ve 2000 adet var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?