- 21 Nisan 2017
- 878
- 1.235
- 113
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.761
Bunlari soyleyen herkes sagolsun tek tek. Newplanette istemez diye dusundum. Cunku onun yaptigina aykiri konustumNeden sen herkese okuyorken sana okunmasın ki olmaz öyle şey. Bizde senin hakkına girmiş oluyoruz. Devam ediliyorsa herkese okunacak
Okudum bende canimGulcan2904 için okudum bildirimi yapmayanlar;
- @newplanet
muhursuzpusula - H Hanimhanmck
- Didem
- Abisi
- Ablası
Gulcan2904 Mintimint Reengarenk Karagullu - @newplanet 2
Mintimint 2 ayseMsb ayseMsb annesi - @Magnifiaque
muhursuzpusula - S Sabr-Sukur-Dua
Kaç kişiye okuyosun olmaz öyle şey herkesin duaya ihtiyacı var. Bende çıkacaktım ama nana topladı hepimizi Allah ondan da razı olsun. Lütfen sana da okunsun. Dua bu seninde ihtiyacın var hepimizin varYook çıkmam asla. Evet burda hepimizi newplanet topladi. Vesile oldu. Fakat bu durumda yaptigi bana gore yanlış. Nasil aypareyi cikardiysa beni de cikarmasin. Valla hakkim helal olsun. Burda Allah rizasi icin variz. Bana okunmasa da olur. Sagolun...
Bende diğer gruptan çıktım ama burda bir emek verdik birbirimize. Kimse kimseyi kırmadan bitsin. Gerekirse sadece okudım bildirimi yapılır muhabbet edilmez. Herkes sıksın dişini ( en azından benim düşüncem bu)Bunlari soyleyen herkes sagolsun tek tek. Newplanette istemez diye dusundum. Cunku onun yaptigina aykiri konustum
Okudum Allah kabul etsin inşallahGulcan2904 için okudum bildirimi yapmayanlar;
- @newplanet
- Didem
- Abisi
- Ablası
Gulcan2904 için okudum bildirimi yapmayanlar;
- @newplanet
- Didem
- Abisi
- Ablası
Canım arkadaşlarımızın içi rahat etmiyor bildirim yapılmayıncaGulcan2904 için okudum canım kusura bakmayın lütfen bildirmeyi unyttm ben bikac gundr rahtsizim.da ama merak etmeyin bildirim yapmasamda ben herkesi paylaştığınz anda okuyrm bilgini olsun işaretleyebilirsiniz yani bildirim yapmadığım da
Canim bir kaç tane daha var okuyamayan onlarla beraber okuruz o zaman :)Kızlar kusura bakmayın ben okuyamadim yardım edebilirmisiniz okuyamıyorum şuan..
Eger beklerseniz gece okuyacağım tatlım..Canim bir kaç tane daha var okuyamayan onlarla beraber okuruz o zaman :)
Bekleriz canım ❤Eger beklerseniz gece okuyacağım tatlım..
canım 40 aldım senin için düş 103 denEger beklerseniz gece okuyacağım tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?