- 24 Temmuz 2015
- 2.315
- 4.526
- 30
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.741
Ben devam etmekten yanayım kızlar. Bu gibi dualarda düzenli bir liste oluşturmak uzun zaman alıyor. Listemiz oluşmuşken ve ilerlemişken yarıda bırakmayalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten bu ara okuduğum en güzel yorumdu.neyse artık olan olduğuyla kalsın buraya taşınmasın.Ay ben dedim
Ben devam etmek istiyorumKızlar lütfen devam edip etmeme konusunda ortak karar alalım. Herkes devam edip etmeme konusunda fikrini yazsın.
1. telasememuresi
2. @newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. hersey_dua_ile
11. @Samara96
12. @Singil
13. Gulcan2904
14. aypare ackerman
15. @sadehayatt06
16. Amarylliss
17. Jawlensky
18. Mintimint
19. @Kara_gozlum
20. Reengarenk
21. Karagullu
22. @hasbeee
23. @newplanet 2
24. @ciceklibocekli111
25. @Sur-es
26. N Nana
27. @safi.naz
28. Mintimint 2
29. @terliksuu
30. @ciceklibocekli111
31. @Mrvyvz4832
32. ayseMsb
33. ayseMsb anne
34. telasememuresi baba
35. @gulistan1985
36. Magnifiaque
37. muhursuzpusula
38. Oriana
39. @HayatSevinceGuzel
40. hersey_dua_ile 2
41. Life light
42. @SADAKATLIOL
43. humanbeings
44. S Sabr-Sukur-Dua
Noldu ki anlamadım neden iptal oluyor okuma ben devam edilmesi taraftarıyım bir duaya basladık bitirilsin buraya hepimiz niyetleri için dua amacıyla geliyoruz anlamıyorum neden böyle olaylar yasanıyorKızlar lütfen devam edip etmeme konusunda ortak karar alalım. Herkes devam edip etmeme konusunda fikrini yazsın.
1. telasememuresi
2. @newplanet
3. muhursuzpusula
4. yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6. kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. hersey_dua_ile
11. @Samara96
12. @Singil
13. Gulcan2904
14. aypare ackerman
15. @sadehayatt06
16. Amarylliss
17. Jawlensky
18. Mintimint
19. @Kara_gozlum
20. Reengarenk
21. Karagullu
22. @hasbeee
23. @newplanet 2
24. @ciceklibocekli111
25. @Sur-es
26. N Nana
27. @safi.naz
28. Mintimint 2
29. @terliksuu
30. @ciceklibocekli111
31. @Mrvyvz4832
32. ayseMsb
33. ayseMsb anne
34. telasememuresi baba
35. @gulistan1985
36. Magnifiaque
37. muhursuzpusula
38. Oriana
39. @HayatSevinceGuzel
40. hersey_dua_ile 2
41. Life light
42. @SADAKATLIOL
43. humanbeings
44. S Sabr-Sukur-Dua
Neden okunmasını istemiyorsun sen 2kisi girdin birde olmaz öyle şey. Senin hakkın okunması. Lütfen okunsun sana daDiger grup baslamadigi icin ayrildim. Fakat burda kimseyi yari yolda birakamam. Hakka giremem. Zaten hastayim diye beni atlamistik. Bu sekilde devam edelim. Bana okuma yapilsin istemiyorum. Okudugum ve okuyacagim herkese de hakkim helali hos olsun
Herkese okuyacağız canım siz yeterki bu istekle devam edinDiger grup baslamadigi icin ayrildim. Fakat burda kimseyi yari yolda birakamam. Hakka giremem. Zaten hastayim diye beni atlamistik. Bu sekilde devam edelim. Bana okuma yapilsin istemiyorum. Okudugum ve okuyacagim herkese de hakkim helali hos olsun
canım benim devam.... liste bitene kadar kimse çıkmasın lütfen......Diger grup baslamadigi icin ayrildim. Fakat burda kimseyi yari yolda birakamam. Hakka giremem. Zaten hastayim diye beni atlamistik. Bu sekilde devam edelim. Bana okuma yapilsin istemiyorum. Okudugum ve okuyacagim herkese de hakkim helali hos olsun
Bende ordan ciktim ama burdan ayrilma istersen basladik cunku bir kereKızlar cok üzülerek belirtmek istiyorum diğer gruptaki tartışmadan dolayı cok rahatsız oldum. İkiside sevdiğim insanlardı, gruptan ayrılıyorum yazışmaları okurken ben utandım maalesef . Buraya sadece Allahı daha cok anmak için giriyordum. Kimsenin hakkına girmiyorumdur umarım zaten bana okunmadı sıra bendeydi bir kişi sonra. Okuduğum kişilere helal olsun duaları kabul olsun hepinizin Rabbim gönlündekini nasip etsin görüsürüz
Upsss haberin yok mu kız,çıkanı dövüyorum ben 43 kişi devam canım sen adet bitimi bana mesajını atmayı unutmaYook çıkmam asla. Evet burda hepimizi newplanet topladi. Vesile oldu. Fakat bu durumda yaptigi bana gore yanlış. Nasil aypareyi cikardiysa beni de cikarmasin. Valla hakkim helal olsun. Burda Allah rizasi icin variz. Bana okunmasa da olur. Sagolun...
Neden sen herkese okuyorken sana okunmasın ki olmaz öyle şey. Bizde senin hakkına girmiş oluyoruz. Devam ediliyorsa herkese okunacakDiger grup baslamadigi icin ayrildim. Fakat burda kimseyi yari yolda birakamam. Hakka giremem. Zaten hastayim diye beni atlamistik. Bu sekilde devam edelim. Bana okuma yapilsin istemiyorum. Okudugum ve okuyacagim herkese de hakkim helali hos olsun
canım benim herkes rahatsız oldu..ama liste bitene kadar devam.... çıkma olmasın lütfenKızlar cok üzülerek belirtmek istiyorum diğer gruptaki tartışmadan dolayı cok rahatsız oldum. İkiside sevdiğim insanlardı, gruptan ayrılıyorum yazışmaları okurken ben utandım maalesef . Buraya sadece Allahı daha cok anmak için giriyordum. Kimsenin hakkına girmiyorumdur umarım zaten bana okunmadı sıra bendeydi bir kişi sonra. Okuduğum kişilere helal olsun duaları kabul olsun hepinizin Rabbim gönlündekini nasip etsin görüsürüz