- 3 Haziran 2017
- 2.758
- 4.012
- 133
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.541
tuğbanın annesi niyetine okudum.. rabbim kabul eylesin@Singil Duası;
Adım Tuğba. Annemin adı Şengül.. ; Annemin vücut ağrılarına ve bütün hastalıklarına Rabbim ya şafi isminin hürmetine tez vakitte şifa nasip etsin uzun hayırlı ömür versin.
1. @telasememuresi
2. @newplanet
3. @muhursuzpusula
4.yellowkaya
5. H Hanimhanmck
6.kunfeyekun__
7. Didem
8. Abisi
9. Ablası
10. @Sensual_in_love
11.Samara96
12. @Singil
13. @Gulcan2904
14. @aypare-
15. @sadehayatt06
16. @Amarylliss
17. @_Gulnihal_
18. @Mintimint
19. @Kara_gozlum
20. @Reengarenk
21. @Karagullu
22. @hasbeee
23. @newplanet 2
24. @ciceklibocekli111
25. @Sur-es
26. N Nana
27. @safi.naz
28. @Mintimint 2
29. @terliksuu
30. @ciceklibocekli111
31.Mrvyvz4832
32. @ayseMsb
33. @ayseMsb anne
34. @telasememuresi baba
35. @gulistan1985
36. @Magnifiaque
37. @muhursuzpusula
38. @pariko
39. @HayatSevinceGuzel
40. @Sensual_in_love 2
41. @Life light
42.istanbulaski
43. @humanbeings
44. @Sabr-Sukur-Dua
Yarın akşam saat 21:00 da lütfen bitmiş olsun..
Görünsün heves nasıl kırılıyorbundan sonra hergün sıradaki kişi takip etsin listeyi. Herkes girdiği hakkı görsün
TamamdırCanım bir daha diğer okumalarını ertele 21.00'da bitirmiş ol lütfen.
Ben yeni listeye okudum canım dünkü arkadaşa okumuştum zaten son yayınlanan listedeki arkadaş icin okudum :)Canım saat 21.00da bildirim yapmış olun lütfen
Olsun canım
Okunup okunmadigindan haberimiz yok daha
Eveeeet ilk şanslı kişi bulundu N NanaOlsun canım☺ Üzülmeyin herkes birbiri için dua ediyor kimse kimsenin hakkına girmez insallah☺
Söyleseler bi
Anladım canım beni etiketlerseniz okumadıysa okurumOkunup okunmadigindan haberimiz yok daha
Nasıl yapıcam canım ben öyle liste falan düzenlemeyi becerebilir miyim bilmiyorum ki zor bir iş oEveeeet ilk şanslı kişi bulundu N Nana@Singil için okuyup okumayanları sen takip et canım Mrvyvz4832 ertesi gün dertleşiriz
Elimden geldiğinde takip edip yardım etmeye çalışırım ama sizin kadar profesyonel olamayabilirSöyleseler bi
Gel sen geeel ben boşuna öğretmen olmadıımmNasıl yapıcam canım ben öyle liste falan düzenlemeyi becerebilir miyim bilmiyorum ki zor bir iş o
Hadi insallah başarırım yanlış bir şey yaparsam kusuruma bakmayın artıkGel sen geeel ben boşuna öğretmen olmadıımmbunu öğretmek daha kolay.
Listedeki kişilerin nickini yazmadan @ işareti koy aralık bırakmadan nicki yaz .
Aşağı okuna tıkla yeni ismi gir. Kim okuduysa karşısına nickten sonra çiçek böcek koy.
Gelen msjları sabırla cevapla ve okumayanlara msj at. 'Aa ben unuuttuumm, lar oluyor sakın onları tepeleyip atma grubu tam isterim N Nana bu gece de ikimiz rahat uyuyuyalım gel bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?