- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
- #1.041
Canım tamamlamayan çok kişi var o yüzden bekliyoruzEn son Didemin ablasına okudum
25 alıyorum Didemin ablası için miKızlar bana bi destek atın kalan 95
Evet canım Allah razı olsun25 alıyorum Didemin ablası için mi
10 aldım canımKızlar bana bi destek atın kalan 95
20 de ben aldimKızlar bana bi destek atın kalan 95
Bitti cnm kusura bakmayın giremedim. Allah kabul etsin inşallah@telasememuresi /annesi
aypare ackerman
@Sensual_in_love 1/2
muhursuzpusula 1/2
Mintimint 1/2
ayseMsb 1/2
@SADAKATLIOL
@Kara_gozlum
H Hanimhanmck
Kuzular ne durumdasınız
Bende okudum canım, Allah kabul etsin.@telasememuresi /annesi
aypare ackerman
@Sensual_in_love 1/2
muhursuzpusula 1/2
Mintimint 1/2
ayseMsb 1/2
@SADAKATLIOL
@Kara_gozlum
H Hanimhanmck
Kuzular ne durumdasınız
Başınız sağ olsun canım. Yardım gerekiyorsa okuyalımKizlar ben daha okuyamadım anneannem vefat etti kuran okuduk kusura bakmayın biraz toparlanayim 1 saat içinde baslayip hemen bitiririm ezberimde zaten 30dkya biter
Başınız sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun inşallahKizlar ben daha okuyamadım anneannem vefat etti kuran okuduk kusura bakmayın biraz toparlanayim 1 saat içinde baslayip hemen bitiririm ezberimde zaten 30dkya biter
evet İstanbul canımAllah'tan ümit kesilmez asla, ümitsizliğe düşme. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan gerçekten çook iyi bir doktor önerebilirim
başınız sağolsun yardım lazımmı canım?? okurum ben senin yerineKizlar ben daha okuyamadım anneannem vefat etti kuran okuduk kusura bakmayın biraz toparlanayim 1 saat içinde baslayip hemen bitiririm ezberimde zaten 30dkya biter
canim bitti benim ki de anneminki de Allah kabul etsin
Canım başınız sağ olsunmekanı firdevs Makamı olsun inşallahKizlar ben daha okuyamadım anneannem vefat etti kuran okuduk kusura bakmayın biraz toparlanayim 1 saat içinde baslayip hemen bitiririm ezberimde zaten 30dkya biter
Başınız sağ olsun canım. Yardım gerekiyorsa okuyalım
Başınız sağolsun kardeşim mekanı cennet olsun inşallah
başınız sağolsun yardım lazımmı canım?? okurum ben senin yerine
Allah razı olsun kızlar teşekkür edrim dün de yardım aldım ben kendim okuyayım hakka girmiş gibi olmak istemem ben okurum bu gece bitiririmCanım başınız sağ olsunmekanı firdevs Makamı olsun inşallahistersen bikaç gün istirahat et biz paylaşalım senin payını yorma kendini
canım benim bu ne kadar güzel bir mesaj böyle. okuyunca bile ferahladım.. Allah razı olsunHz.Musa (A.S) bir mecliste otururken yanına evli bir çift gelir.
“Yâ Musa ! Bizim çocuğumuz olmuyor.Allah’la konuş,bizim çocuğumuz ne zaman olacak.? “Derler.
Hz.Musa (A:S) Allah c.c yönelir ve “Allah’ım! Bu çiftin ne zaman çocukalrı olacak?” diye sual eder.
Allah c.c
“Yâ Musa! Söyle onlara,onların hiçbir zaman dölleri tutmuyacak.”der.
Hz.Musa (A:S) Allah’ın sözleriniçifte iletir.Karıkoca başları önlerinde üzülerek giderler.Aradan 5 yıl geçer.Aynı karı koca kucaklarında dört yaşında bir çocukla gelirler Hz.Musa’nın yanına.Hz.Musa (A:S) yanlarındaki çocuğu görünce şaşırır ve sorar.
“Bu çocuk kimindir?”
“Bu bizim çocuğumz ya Musa”derler.
Hz.Musa (A.S) Allah’a yönelir ve sorar.
“Allah’ım! Hikmetinden sual olunmaz ancak merak ettim.Hani bu çiftin hiçbir zaman çocukları olmayacaktı.” der.
Ve Allah c.c der ki:
“Evet ya Musa! Onların hiç bir zaman çocukları olmayacaktı,fakat onlar bunu bile bile benden ümitlerini kesmediler v her gün bana samimiyet ve inançla gözyaşı döküp dua ettiler.Ben de onlara evlat nasip ettim.
kunfeyekun__ Rabbimin onca mucizesi ve hazinesi varken bize bir evlat vermesi Allaha hiç zor gelir mi? Hepimiz farklı bir imtihandan geciyoruz. Rabbim sabredenle beraberdir. Ben inanıyorum bebeğinin olacağına. Dualarımdasın
canım 25 aldım senin için... 25 düş 101 denAllah razı olsun kızlar teşekkür edrim dün de yardım aldım ben kendim okuyayım hakka girmiş gibi olmak istemem ben okurum bu gece bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?