- 23 Haziran 2017
- 5.052
- 10.057
- 208
- 36
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.021
37 de valla nazar değerben gördüm taş çatlasa 3745 oldum. canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
37 de valla nazar değerben gördüm taş çatlasa 3745 oldum. canım
Allahın izniyle herşey olur. Sen içini sıkma ferah tut yeterki45 oldum. canım
evet canım yaşımı göstermiyorum.. seviyorum seni canom37 de valla nazar değerben gördüm taş çatlasa 37
inşallah inşallah. dualarımızla hayırsızı hayra çevirsin rabbim olmazı oldursun rabbim..Allahın izniyle herşey olur. Sen içini sıkma ferah tut yeterki
Akıllım hücrelerin taze olduğu için göstermiyorsun o yüzden yastan çık sarıl duayaevet canım yaşımı göstermiyorum.. seviyorum seni canom
tamam canım benimAkıllım hücrelerin taze olduğu için göstermiyorsun o yüzden yastan çık sarıl duaya
inşallah inşallah. dualarımızla hayırsızı hayra çevirsin rabbim olmazı oldursun rabbim..
Canım allahtan ümit kesilmez başka doktora git üzme okadar kendini..Canlar bugün doktora gittim.. hormon değerlerim çok yüksek.. ve doktor bana menapoz dan bahsetti.. bebek sayfasını kapat dedi. ya donasyon yada evlatlık al dedi... adetimin bittiği 23. gün... Fsh 38. 81....LH 46.62...karından baktı kist yok dedi.. E2 5 progesteron 0.09 ... bu değerlerle menopoz dedi.. eşime bir bebek veremedim.... ağlamaktan iş yapamıyorum
Allah'tan ümit kesilmez asla, ümitsizliğe düşme. Eğer İstanbul'da yaşıyorsan gerçekten çook iyi bir doktor önerebilirimCanlar bugün doktora gittim.. hormon değerlerim çok yüksek.. ve doktor bana menapoz dan bahsetti.. bebek sayfasını kapat dedi. ya donasyon yada evlatlık al dedi... adetimin bittiği 23. gün... Fsh 38. 81....LH 46.62...karından baktı kist yok dedi.. E2 5 progesteron 0.09 ... bu değerlerle menopoz dedi.. eşime bir bebek veremedim.... ağlamaktan iş yapamıyorum
Az kaldı canımtelasememuresi /annesi
aypare ackerman
hersey_dua_ile 1/2
muhursuzpusula 1/2
Mintimint 1/2
ayseMsb 1/2
istanbulaski
Kara_gozlum
H Hanimhanmck
Kuzular ne durumdasınız
Ben sizin bebegınız olacagına inanıyorum lütfen sizde buna inanın be baska bır doktora daha muhakkak gorunun ilaçlarla degerlerde duzeltme yapılabılıyor hem zaten rabbim ol derse hersey olur sakın ümitsizliğe düşmeyin saglıkşa bebeklerınizi kucagınıza almanız nasip olsun inşallahCanlar bugün doktora gittim.. hormon değerlerim çok yüksek.. ve doktor bana menapoz dan bahsetti.. bebek sayfasını kapat dedi. ya donasyon yada evlatlık al dedi... adetimin bittiği 23. gün... Fsh 38. 81....LH 46.62...karından baktı kist yok dedi.. E2 5 progesteron 0.09 ... bu değerlerle menopoz dedi.. eşime bir bebek veremedim.... ağlamaktan iş yapamıyorum
Canım biz okuduktelasememuresi /annesi
aypare ackerman
hersey_dua_ile 1/2
muhursuzpusula 1/2
Mintimint 1/2
ayseMsb 1/2
istanbulaski
Kara_gozlum
H Hanimhanmck
Kuzular ne durumdasınız
Okuyorum şimdi, bugün hiç vaktim olmadı kusura bakmayıntelasememuresi /annesi
aypare ackerman