- 12 Şubat 2019
- 8.199
- 36.445
- 478
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
-
Tevekkeltü Alallah da birinden korkunca okunur New. Arkadaş okursa@Mintimint canım msj attım, o duayı et. Hatta Hasbünallahü venimel vekil ' çokça oku Allah onun hakkından gelir.
Aynen okusun ve Allah'a bıraksınTevekkeltü Alallah da birinden korkunca okunur New. Arkadaş okursa
Ya vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyorKızlar hemen hergün en az 1 tane özür, pişmanlık mesajı geliyor. Ekran görüntüsü atabilirimhem de asla burnu yere düşse almayacak kibirli kişilerden 3 ay , 5ay, 1 yıl , 4 yıl önceki hayatımı çekilmez duruma getirenlerden hayat çok garip, siz de yıpranıyorsunuz ahınızı alan da
Yok canımYa vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyor
Benide şok oldum suanYok canımVedud beni iyi etkilemiyor
Bir Newo asla Vâsi Vedud Lâtif çalışmazYa vedudul ya cami mi calisiyon. Onda herkes toplasiveriyor
NideennBenide şok oldum suan
Vedud ismi ters teper bende. Neden olduğunu bı türlü anlamadım. Ama latif ismi çok çok güzel. Işığı mor. Bana yarıyorNideenn
Ben de istiyorum yaaaNideenn
Bebeğim hangisi etkidi bilemedimBen de istiyorum yaaanasııı yapiciz?
Canım karakter yapınla alakalıKalp cakralari ya tehlikeli ya ne tam çözemedim. Kırmızı ışıklı kar bana yaramıyor @newplanet
101 tane okudum canım. Allah kabul etsinBen namazımı kıldım. Duam ; Ya Rabbi tez vakitte hayırlı sağlıklı bir evladım olsun ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almamı nasip et@newplanet
Allah razı olsun canımKızlar listedeki tüm arkadaşlarım ve kendi adıma Yasin okuyup hediye ettim.
Ne sıkıntımız varsa gitsin bir an önce♥
[/QUO
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?