- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
geldiiim @newplanet canım yetiştirebilir miyim dye tereddüt ettmiştim ama 101 tane olacakmışş yetişirrr :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldiiingeldiiim @newplanet canım yetiştirebilir miyim dye tereddüt ettmiştim ama 101 tane olacakmışş yetişirrr :)
hoşbulduummmhoş geldiiin
Canım hastane işlerim falan var benim yetiştirememekten korkuyorum oyüzden gelmiyim dedim
Çok seviyorum aslında tefriciye yi ne zaman niyetlenip başlasam iyi geliyor ama hakka girmekten korkuyorum benYetiştiremeyenlere el elden yardım edip bitiririz kızlar hasbeee
Canım zikirmatik indir tele kaldığın yerden devam ediyor açınca. 101 tane okursun bence okuyamadığın zaman bize söylersin tamamlarız 101 değil de 110 okuruz biterCanım hastane işlerim falan var benim yetiştirememekten korkuyorum oyüzden gelmiyim dedim
Bende katılabilir miyimçingenelikle duaya adam topluyorum
Hoş buldum42. Life light hoş geldin aramıza
Alintiladin artık çok geçbirde özelden mail imara adresini yazsa herkes.. en azından siteye giriş yapmadığında iletişimde kalırdık... özel grup kursan @newplanet herkes yazsa orda iletişim adresini
Kız adı mı sil