- 14 Haziran 2019
- 665
- 762
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.161
TamamdırCanim az kaldı inşallah
Arkadaşlar içinizde P Papatya016 ile burası dışında iletişimi olan var mı acaba? En son cumartesi günü giriş yapmış foruma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TamamdırCanim az kaldı inşallah
Bende okurum 122 kaldi değil mi hiç okumadiysaniz tamamlayayimBen bugün okuyamadım neredeyse hiç, yardım edebilecek var mı?
Evet hiç okuyamadım, zahmet oluyor ama yine çok sevinirimBende okurum 122 kaldi değil mi hiç okumadiysaniz tamamlayayim
Çok teşekkür ederimBirbirimize destek olmamız lazım zahmet olur mu bitirince yazarım
YagmurSendeanlarsn canım senin niyetine destek ve duana ortak olmak için 51 okuyacağım okuduğumda yazıcamYarın YagmurSendeanlarsn arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti ''Yağmur’un aklından kalbinden geçen ne dileği varsa nasip olsun Rabbim herşeyin en güzelini en hayırlısını nasip etsin” şeklindedir.
1. P Papatya016
2. Sohrab
3. HALLEYS
4. _rose_
5. K Kirazxyz
6. Aktif Lora
7. agustos72
8. Meral01
9. K Kipa2008
10. begonvil1985
11. kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13. flamel
14. G Gunduzguzell1
15. Melan-kolik5
16. madamseker
17. HejaR12
18. YagmurSendeanlarsn
19. D deliler9898
20. K Kipa2008
122 tane okudumÇok teşekkür ederim
Tamam canım Allah razı olsunYagmurSendeanlarsn canım senin niyetine destek ve duana ortak olmak için 51 okuyacağım okuduğumda yazıcam
Sen kendi niyetin için 175 okursun
YagmurSendeanlarsn Okudum canım ALLAH kabul etsin aminnnnnnYagmurSendeanlarsn canım senin niyetine destek ve duana ortak olmak için 51 okuyacağım okuduğumda yazıcam
Sen kendi niyetin için 175 okursun
Allah razı olsunYagmurSendeanlarsn Okudum canım ALLAH kabul etsin aminnnnnn
Ben alabilirim canım daha başlamadım okumayaBen 10 tane fazla okumuşum biri üzerinden tamamlayabilir