- 26 Nisan 2019
- 4.460
- 6.604
- 39
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
- #1.121
okudum, Rabbim tez zamanda muradına kavuştursun inşallahYarınmadamseker arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti ''Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin” şeklindedir.
1. P Papatya016
2.Sohrab
3.HALLEYS
4._rose_
5. K Kirazxyz
6.Aktif Lora
7.agustos72
8.Meral01
9. K Kipa2008
10.begonvil1985
11.kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13.flamel
14. G Gunduzguzell1
15.Melan-kolik5
16.madamseker
17. K Kipa2008
18.HejaR12
19. @Sendeanlarsn
20. D deliler9898
Amin inşallahMelan-kolik5 niyetine de okudunuz mu acaba?
Bu durumda G Gunduzguzell1 arkadaşımızın da niyeti tamamlanmış oldu.
Okudum canım, Rabbim kabul eyleyeMelan-kolik5 niyeti için bildirim yapmayanlar
P Papatya016
K Kirazxyz
Aktif Lora
M M_atruska
Ek olarakHejaR12 (okumaya devam ediyor köyde olduğundan bildirim yapamayabiliyor yine de yazayım dedim ne olur ne olmaz )
Bildirimini gözden kaçırdığım, farketmediğim varsa affınıza sığınıyorum.
Canım okudum ben.ara verdik sandım o yüzden girmedimMelan-kolik5 niyeti için bildirim yapmayanlar
P Papatya016
K Kirazxyz
Aktif Lora
M M_atruska
Ek olarakHejaR12 (okumaya devam ediyor köyde olduğundan bildirim yapamayabiliyor yine de yazayım dedim ne olur ne olmaz )
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım_rose_
madamseker için okudum.
Rabbim tez zamanda hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla hamile kalmayı ve tez zamanda hayırlısıyla, sağlıcakla, kolaylıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsinRabbim muradını tez zamanda hayırlısıyla, sağlıcakla yaşatsın sana
Bugünkü arkadaşın niyetine okudum Allah dileğini ve duamızı kabul etsinYarınmadamseker arkadaşımız için okuyoruz.
Dua sahibi 226, bizler 222 adet okuyacağız.
Arkadaşımızın niyeti ''Allahım Atiye kızı VİLDAN kulunun sağlıklı bir evlat sahibi olabilmesini nasip eyle . Senden büyük senden kudretli yoktur . Senden dilediği hayırlı sağlıklı sıhhatli evladı sen eşine ve kendisine nasip eyle . Bundan sonraki testleri , tahlilleri, doktor kontrolleri sağlıkla kolaylıkla ilerlesin. Daha ileri bir tedaviye gerek kalmadan hayırlısı ile sağlıkla bir hamilelik geçirsin inşallah. Sen bu kulunun evinde çocuk sesini eksik etme , eşini ve VİLDAN kulunu tek başına bırakma onlara Salih ya da Saliha evlatlar nasip eyle .çocuk Özlem’i çeken tüm kullarına tez zamanda hayırlarlı sağlıklı evlatlar nasip eyle . Sen kullarını evlat hasretiyle sınama rabbim. Evladı olanların ailesine vatanına milletine hayırlı evlatlar olarak yetiştirebilmeleri nasip eyle . Ya Muhammed(s.a.v) seni de duama elçi kıldım sende VİLDAN kulunun dualarının kabulü için Allah’a dua et . Onların yaşadığı evlat hasretini tamamına erdir. Darda olanlara bolluk bereket , şifa dileyenlere şifa nasip eyle . Sen bizi hayırlı kulların arasında eyle . Duaya amin diyen tüm dostlarımın dualarını kabul eyle . Amin” şeklindedir.
1. P Papatya016
2.Sohrab
3.HALLEYS
4._rose_
5. K Kirazxyz
6.Aktif Lora
7.agustos72
8.Meral01
9. K Kipa2008
10.begonvil1985
11.kavs-i kuzah
12. M M_atruska
13.flamel
14. G Gunduzguzell1
15.Melan-kolik5
16.madamseker
17. K Kipa2008
18.HejaR12
19. @Sendeanlarsn
20. D deliler9898
madamseker Vildan 'ım canım niyetine 51 okuyacağım destek ve duana ortak olmak için
sen kendi niyetine 175 okursun
Okuyunca yazacağım bilgine
Canım okudum Allah kabul etsin inşallahMelan-kolik5 niyeti için bildirim yapmayanlar
P Papatya016
K Kirazxyz
Aktif Lora
M M_atruska
canım benim kafam karıştı, burada yarın kipa arkadaşımızın niyeti paylaşıcaz yazmışsın. sonraArkadaşlar K Kipa2008 niyetine özel olarak kendisine yapılan okumanın tek günde bitmesini rica ediyor. Ve yarın için onun niyetini paylaşacağız bu konuda hassasiyet gösterip yarınki okumamızı ertesi güne bırakmasak ve birikmemesi için de bugünkimadamseker niyetine olan okumamızı yarına bırakmasak çok güzel olur.
AyriyetenMelan-kolik5 niyeti için bildirim yapmayanlar;
K Kirazxyz
P Papatya016
Bu arada P Papatya016 canım giremedin belki olabilir ama girince tek tek kimler için okuyabildiğini yazarsan çok sevinirimen son birkaç gün önce yazmıştın fakat kime olduğunu belirtmemiştin. Çarşamba / perşembe flamel , cuma G Gunduzguzell1 , cumartesi / pazar Melan-kolik5 için okuduk ve bugün de madamseker için okuyoruz. Ne olur buraya girme imkanın bulununca tek tek yazabilirsen çok sevinirim…. Konunun sorumluluğunu üstlenip takip yaptığım için kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama lütfen sizler de aynı hassasiyeti gösterebilirseniz benim için çok daha kolay olur