- 14 Haziran 2019
- 671
- 770
-
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
Bir daha girerseniz benide eklermisiniz acaba kendim başladım 600 deyim daha
@muhursuzpula tekrar başlasak mi?
Merhaba arkadaşlar, tekrar başlarsanız beni de dahil edebilirmisiniz. Bende katılmak isterim
Merhaba kızlar tekrar basalasak keşke salati tefriceye
Bende tam onu dusunuyordum başlansa tekrar ve beni de ekleseniz keşke
Evet başlanırsa bende katılırım
Bende katılmak istiyorum
Beni de alır mısınız?
Benide gruba alır mısınız
Benide alır mısınız gruba
Gruba katılmak istiyorum
Gruba katılabilir miyiz ? Kaç adet okumak gerekiyor
Salat-ı Tefriciye konusunda mesajlarınızı gördüm hayli bir zaman geçmiş gerçi ama tekrardan okuma yapılmadı sanırım. Bu konu altındaHepiniz istemişsiniz icinizden biri konu acıp o olustursun listeyi kızlartoplanmıs olursunuz katılan da olur eminim görüp..
Bende katılmak isterimİsimleri yazayım ona göre düzenleyelim
Salat-ı Tefriciye konusunda mesajlarınızı gördüm hayli bir zaman geçmiş gerçi ama tekrardan okuma yapılmadı sanırım. Bu konu altındaVar bir dilegimiz yeni bir liste oluşturuyor, haber vermek istedim. be
Bende varimSalat-ı Tefriciye konusunda mesajlarınızı gördüm hayli bir zaman geçmiş gerçi ama tekrardan okuma yapılmadı sanırım. Bu konu altındaVar bir dilegimiz yeni bir liste oluşturuyor, haber vermek istedim.
Sayıyı katılıma göre belirleyeceğizOkumaya basladiniz mi kaç defa okuyoruz günde
15. Kişisiniz hoş geldinizbende katılmak isterim, kişi sayısı belli olunca beni de etiketler misiniz? okuyabileceğim bir sayıysa olmak isterim
Bence 22 yi bekleyelimHanımlar 15 kişi başlarsak kişi başı 296, duası okunana 300 düşüyor. 1 günde okuyabiliriz derseniz (yaklaşık 2 saat sürer) 15 günde listemiz tamamlanır. 2 gün mühlet olsun, zorlanırız derseniz 30 günde liste tamamlanır.
Birkaç kişi daha gelsin mi başlayalım mı?
22 kişi olup 202 okumayı planlıyoruz, uyarsa ekleyelim sizi deDaha az sayıda olsaydı ben katılmak isterdim ama başka okumalarım var.
16. Sıradan listeye giriş yaptınız efenimEkleyelim. Deli cesareti bende ki
Teşekkür ederim17. Sıradasınız hoş geldiniz