4444 salât-ı Tefriciye listeli okuma

Arkadaşlar selamlar, @Bidar Sultan da katılmak istiyor da sayıyı yetiştiremezsem diyor. 22 kişi olup başlayalım, 2 gün mühlet verelim mi? Yani günlük 101 okuma gibi
 
Arkadaşlar selamlar, @Bidar Sultan da katılmak istiyor da sayıyı yetiştiremezsem diyor. 22 kişi olup başlayalım, 2 gün mühlet verelim mi? Yani günlük 101 okuma gibi
Canım 44 güne uzar ama 😔 yarım saat deıl de 1 saat okuyacak aslında, yetişebilr sanki, çok sıkısırsa biz de yardım ederiz
 
“ALLAHUMME SALLİ SALÂTEN KÂMİLETEN VE SELLİM SELÂMEN TÂMMEN ALÂ-SEYYİDİNA MUHAMMEDİN ELLEZİ TENHALLÜ BİHİ’L ‘UKADU VE TENFERİCU BİHİ’L-KÜRABU VE TUKDÂ BİHİ’L-HAVÂİCU VE TÜNÂLÜ BİHİ’R-RAĞÂİBU VE HUSNU’L-HAVÂTİMİ VE YUSTESKA’L-ĞAMÂMU Bİ-VECHİHİ’L-KERÎMİ VE ‘ALÂ ÂLİHİ VE SAHBİHİ FÎ-KÜLLİ LEMHATİN VE NEFESİN Bİ-‘ADEDİ KÜLLİ MA’LÛMİN LEK.”

ANLAMI:


“YA RAB! EFENDİMİZ MUHAMMED’E TAM VE MÜKEMMEL BİR SALAT VE SELAM EYLE. O NEBİ Kİ, ONUN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE DÜĞÜMLER ÇÖZÜLÜR, SIKINTILAR DAĞILIR, İHTİYAÇLAR KARŞILANIR, ARZULARA VE GÜZEL AKIBETLERE ERİŞİLİR, BULUTLARDAN YAĞMUR DÖKÜLÜR… ONUN ÂLİNE VE ASHABINA DA SALÂT VE SELAM EYLE YA RAB! HER AN, HER NEFESTE VE SENİN BİLDİKLERİNİN SAYISINCA.”

Salat-ı Tefriciyye başlangıcı için farklı farklı şekiller paylaşılmaktadır, sizin için hangisi doğru ise onu yapabilirsiniz.

"tefriciyye niyet nasıl yapılır.
ilk önce niyet ederek 2 rekat namaz kılınır.Namaz bitip selam verince 100 defa"Estağfirullahelaziyme ve Etubüileyh" diyerek tövbe ve istigfar edilir. Sonra Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim."İnnallahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima.
ayeti okunur ve Euzü besmele çekip Salat-ı Tefriciyeyi okumaya başlanır."



"2 rekat namaz kılınır, bu Salavat-i Şerife şöyle okunur ; Önce, ihlasla, 21 defa: “Estağfirullah el Aziym ve etubu ileyh” diye istiğfar edilir.


Arkasından “Eûzü billahi mineş şeytanirracim. Bismillahirrahmanirrahıym. İnnallahe ve melâiketehû yüsallûne alen nebiyy yâ eyyühellezine âmenü sallü aleyhi ve sellimü teslimâ” bir kere okunur.

Sonra şu şekilde niyet edilir. “Yâ Rabbi! okuyacağım salavat-ı şerife hürmetine …….. şu niyetimi,şu rahatsızlığıma şifa ver.şu sıkıntımı gider.”

Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir. Mesela; ” Borcumdan kurtar, sınıfimı geçeyim, davam kazanayım…” diye niyyet edilir.

Sonra: “Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi`r-Rahmani`r-Rahim” denir.

Sonra, salavat-ı şerife okunmaya başlanır."

Arkadaşlar Allah'ın selamı üzerinize olsun. Herkesin duası için liste yapıp 4444 Salât-ı Tefriciye okuyalım. 11 kişi olursak günlük 404 tane, 22 kişi olursak günlük 202 tane okuyarak süreci tamamlarız. Günlük bir kişi için okuma olur, hem birbirimiz için dua etmiş oluruz hem sebat gösteririz.
4444 Tefriciye okuması
1. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz
2.
Ben katılacağım
 
Liste
1. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz (abla)
2. P Papatya016
3. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz
4. Sohrab Sohrab
5. HALLEYS HALLEYS
6. _rose_ _rose_
7. K Kirazxyz
8. Aktif Lora Aktif Lora
9. cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
10. agustos72 agustos72
11. Meral01 Meral01
12. A Aysgltkn
13. K Kipa2008
14. begonvil1985 begonvil1985
15. Singil Singil
16. kavs-i kuzah kavs-i kuzah
17. M M_atruska
18. flamel flamel
19. Bahara giderken Bahara giderken
20. G Gunduzguzel1
21. K Kipa2008 (2)
22. Arkadaş

Arkadaşlar 21. Kişilik katılım oldu. 2 gün mühlet veririz yani günlük 101 adet okuma o da 30 dk sürer en fazla. 2 kez katılmak isteyen olursa yazıp başlayabiliriz.
Son durum bu. G gunces ve @Bidar Sultan sizler de düşünmüştünüz, son durumdan haberdar olun uygunsa katılmak isterseniz buyrun 🙂
 
Son düzenleme:
Hamile bir arkadaş buldum 🤗🤗 hamilelerin duası kabul olurmuş☺️
O zaman başlıyoruz :halay: :KK55:
1. Var bir dilegimiz Var bir dilegimiz :KK70:uam, ablamın tedavisinin çok iyi bir şekilde tamamlanması ve sağlığına kavuşması.
herkes 23.06.2022 saat 22.00'a kadar 202 adet salâvat-ı Tefriciye okuyacak. 2 defa katılanlar yani K Kipa2008 ve ben 404 adet okuyacağız.
ilk gün diye herkes görene kadar zaman geçer diye günü uzun tuttum. Sonra gün 2 günle sınırlı olacak, Allah kabul etsin ❤️
 
X