- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
maşallah bitti cnm yaaaa Rabbim tüm isteyenlarin kalbindekini versin içinde benim de hepinizden Allah razı olsun.Mevlam hepimize nasip etsin o güzel duyguları annelik sitelerine bakalım inşallah
Demek o yüzden düşmüştü sonra yine unuttukcanım annemlere falan dagıttıklarımı söylemiştim ozaman 231 kalmıstıya unuttun sanırım cnm onları diğer okuyanları 231 den düşmen gerek
Amin canım amiinn.. Allah hepimize isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah..maşallah bitti cnm yaaaa Rabbim tüm isteyenlarin kalbindekini versin içinde benim de hepinizden Allah razı olsun.Mevlam hepimize nasip etsin o güzel duyguları annelik sitelerine bakalım inşallah
cnm en son dely okumasıyla 85 tane artmıs diğer arkadastan devam edelim inşallahcanım sen hesaplasana bi benim beynim durdu bugün..
KIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILIYORUM ADETLIYIM CUMAYA YETISIRSEM VOLHAT ICIN ALIRIM AMA YETISEMEZSEM DIGER SIRADAKILERE YETISIRIM VOLHAT HAKKINI HELAL ET CNM BENIM HASTAYKEN OKUMUYORUM SADECE SALAVAT OKUYORUM SAYFAM VAR SIZLERIDE BEKLERIM CANLAR ALLAH KABUL ETSINMASCULİN NERELERDESİN YA
Helal olsun cnmKIZLAR HEPINIZDEN OZUR DILIYORUM ADETLIYIM CUMAYA YETISIRSEM VOLHAT ICIN ALIRIM AMA YETISEMEZSEM DIGER SIRADAKILERE YETISIRIM VOLHAT HAKKINI HELAL ET CNM BENIM HASTAYKEN OKUMUYORUM SADECE SALAVAT OKUYORUM SAYFAM VAR SIZLERIDE BEKLERIM CANLAR ALLAH KABUL ETSINSIZLERI SEVIYORUM
canım 200 okudumHER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
SÜNDÜZ arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat............................. 200
2.Sndz .............................. .
3.İstanbulun sultani..........
4. papatyam .......................
5.dely................................. 85
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
8.Ecem8736………………….
KALAN=4.059
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?