- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
-
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................1.404
2. Sndz ..............................185
3.İstanbulun sultani..........600
4. papatyam .......................530
5.dely.................................60
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
8.Ecem8736………………….
KALAN=1.565 (16 ocak cumaya bitirelim)
hayırlı sabahlar cnm nasılsın
iyiyim canım sen nasılsın işe geldik işte
hahahahaaaaa güldürdün beniisürekli dilimde volhat volhat dua okuyorum ya eşime de volhat diye seslenmişim o ne diyo
Allah yardımın olsun.Bende iyiym ne olsun sabah namazına kalktık kahvaltı eşimi gönderdim ha bire okuyorum bende zikirmatik eline yapıştı diyor eşimde .valla bir an önce sizlere de baslayalım die çabalıyorum.1705 oldu cnmiyiyim canım sen nasılsın işe geldik işte
Allah yardımın olsun.Bende iyiym ne olsun sabah namazına kalktık kahvaltı eşimi gönderdim ha bire okuyorum bende zikirmatik eline yapıştı diyor eşimde .valla bir an önce sizlere de baslayalım die çabalıyorum.1705 oldu cnm
evde boş boş oturuyorum cnm oturdugum yerde okuyorum ha bire sizin hem iş hem evin işi yine iyi okuoyorsunuz papatyanın birde 2 çocuk yine ii yanimaşallah canım ya
evde boş boş oturuyorum cnm oturdugum yerde okuyorum ha bire sizin hem iş hem evin işi yine iyi okuoyorsunuz papatyanın birde 2 çocuk yine ii yani.2003 oldu
olur cnm herşeye tamamım oku deyin okuyum dur deyin duruyum hahaa habence sen ara ver canım belki okuyanlar vardır onları bekleyelim..
Allah kabul etsin canım maşallah. Gece okuyamadım +10 ile 70 oldu ancak yatarken okuyabildim. ama bugün işte ara bulursam okucam inşallah.olur cnm herşeye tamamım oku deyin okuyum dur deyin duruyum hahaa ha
canım benimkini yanlış hesaplamıssın toplamda 335 adet okudum ben 185 değilHER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
VOLHAT arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat.............................2.003
2. Sndz ..............................185
3.İstanbulun sultani..........600
4. papatyam .......................530
5.dely.................................70
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
8.Ecem8736………………….
KALAN=956 (16 ocak cumaya bitirelim)
kızlar ben geldim oğlumun kontrolu vardı bende kulak burun boğaza muayene oldum ilaç verdi yeni geldim
sğlsın canım oğlumun yarım alçı vardı sargılıydı onları açtılar röntgen çektiler ayağının birinde dışında demirler var onları almadılar işte 1 ay sonra görelim dedi dr 3 ayı bulur yürümesi dediGEÇMİŞ OLSUN CANIM..oğluşun nasıl iyi oldu mu
sğlsın canım oğlumun yarım alçı vardı sargılıydı onları açtılar röntgen çektiler ayağının birinde dışında demirler var onları almadılar işte 1 ay sonra görelim dedi dr 3 ayı bulur yürümesi dedi
hoşgeldin cok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versinkızlar ben geldim oğlumun kontrolu vardı bende kulak burun boğaza muayene oldum ilaç verdi yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?