- 25 Ekim 2013
- 8.472
- 21.838
- 598
- 50
- Konu Sahibi hedef 2016
-
- #1.581
neden okuyamamışmı çok geriden gidiyoruz bitsin artık yadur cnm baslama bunları bir tamamlayalım olurmu
bilmiyorum cnm ne yazdı ne etti liste bitsin bende cıkacam zaten yoruldummmmneden okuyamamışmı çok geriden gidiyoruz bitsin artık ya
meral arkadas debusi ye okumadı bugünde yok sanrım biran önce listyi bitirelim die ona dagıtmadım 11 e paylaştırdımben muhabbeti anlamadım kim çıktı neden 404 çıkıyoz anlamadım
ekstradan kimseye fazla sayı vermiyorum + cogunu genelde kendime alıyorummeral arkadas debusi ye okumadı bugünde yok sanrım biran önce listyi bitirelim die ona dagıtmadım 11 e paylaştırdım
bende yoruldum canım 404 tamalarım dahada okuyamambilmiyorum cnm ne yazdı ne etti liste bitsin bende cıkacam zaten yoruldummmm
aynen cnmbende yoruldum canım 404 tamalarım dahada okuyamam
cnm senn yazın arada kaynamıs yeni gördüm hadi gecmiş olsun ondada bişey cıkmaz inştahlil sonuçlarını almaya gittim tabi çıktı vermediler..hormanel değerlerim normalmiş herhangi bir sorun yok dedi. yum takibi için reglinin 2.3 günü gelmen lazım dedi...
bende 404 tamamladım canım meral için okunmıcak mı ona göre başlıcamSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
GULUCUKS arkadaşımız için okuyoruz
Arkadaşlar,benim dileğim maddi sıkıntılarımızın bitmesi,hayırlısıyla ev sahibi olmaktır.Rabbim sizinde dileklerinizi kabul etsin.Amin...
1. Volhat...... ........................... 404 +110(meral in okumadıgı debusi için) OKUDU
2.Sndz (sündüz) .......... ......... .404
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 404 +50(meral in okumadıgı debusi için)
4. papatyam(ayşe) ....... ......... 404 +100(meral in okumadıgı debusi için)
5.dely .......................... ........... 404
6.elseo3......................... .......... 404
7.Yasemin5846 ............ ......... 404 +50(meral in okumadıgı debusi için)
8.Ecem8736 ........... ...... . ……. 404 ++30(meral in okumadıgı debusi için)
9.GULAY3535...... ........ . ........ 404
10.debusi ................ .............. 404 +30(meral in okumadıgı debusi için)
11.Gulucuks ................ .. ...... .404
ben okudum listeden cıkıyorum kendime okuyanların hepsine okudum hatta sıra bendeyken olmayanlarada okudum ben . + olarak dagıttıgm sayılarıda siz bilirsiniz benlik bişey yok debusi arkadasın ki eksik kalmasın diye dagıttım meral okumadıgı için .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?