- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 448
- Konu Sahibi hedef 2016
- #1.121
aynı bende okumaya devam et dedim bakalım hayırlısı.Allahım onuda rahat ettirir mi acabaablan nasıl canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı bende okumaya devam et dedim bakalım hayırlısı.Allahım onuda rahat ettirir mi acabaablan nasıl canım
yer gök dua üzerineaynı bende okumaya devam et dedim bakalım hayırlısı.Allahım onuda rahat ettirir mi acaba
öyle Allahtan baska sıgınacak kimsemiz yok kulunada muhtac etmesin zatnyer gök dua üzerine
aman kullar bugün iyi yarın kötü.öyle Allahtan baska sıgınacak kimsemiz yok kulunada muhtac etmesin zatn
Dileğin kabul olsun canım. Allah senden de razı olsunKızlar benim duam bitmis. Hepinize teşekkür ederim allah razi olsun bana dua ettiginiz iÇin
ecem icin basladim okumaya
sendende Allah razı olsun canım dualrın hayırlısıyla kabul olur inş.Kızlar benim duam bitmis. Hepinize teşekkür ederim allah razi olsun bana dua ettiginiz iÇin
ecem icin basladim okumaya
nasılsın kuşumsendende Allah razı olsun canım dualrın hayırlısıyla kabul olur inş.
iiyim canım ya sen nasılsın bugünde oruçluyum bi günüm kaldı onuda bi ara tutarım inş.nasılsın kuşum
cumartesi tekrar soğan kürüne başlıcam inş.nasılsın kuşum
hadi bitirdin bir günde nasılsa tutulur.Allah kabul etsin bu sene annem 2 ay oruc tuttu yaaa yeni bitirdi oda hem edasına hem sevabına diye iftarda bizleri unutma + ablam içinde dua isityormiiyim canım ya sen nasılsın bugünde oruçluyum bi günüm kaldı onuda bi ara tutarım inş.
bende denedimde hiçbişeye yaramadı bende inşallah sende yarar sizde problem ne neden olmuyor doktora gittniz mi hiçcumartesi tekrar soğan kürüne başlıcam inş.
tamam canım ederim inş. hepimiz içinhadi bitirdin bir günde nasılsa tutulur.Allah kabul etsin bu sene annem 2 ay oruc tuttu yaaa yeni bitirdi oda hem edasına hem sevabına diye iftarda bizleri unutma + ablam içinde dua isityorm
ben gittim yumurta tembelliği var dedi kaç kere ilaç iğne kullandım olmadı eşim gitmiyo zaten artık oluruna bıraktıkbende denedimde hiçbişeye yaramadı bende inşallah sende yarar sizde problem ne neden olmuyor doktora gittniz mi hiç
Allah kabul etsin çok saol cnm tmm cnm yaparım.Aşılaman çifter çifter tutsun inş .ikiz üçüzVOLHAT CNM 23. CUZU OKUDUM BITTI RABBIM KABUL ETSIN .CNM BIDE SECDE AYETI VAR ONUN TILAVET SECDESINI SEN YAP OLURMU?
OLSUN BIR KIZ BIR OGLAN EN IDEALI BENCE.RABBIM ONLARI BAGISLASINben gittim yumurta tembelliği var dedi kaç kere ilaç iğne kullandım olmadı eşim gitmiyo zaten artık oluruna bıraktık
Ahh bu erkekler.Düşünmeyince oluyor diyorlar ama nasıl düşünmeyeceksin bende bilmiyorumben gittim yumurta tembelliği var dedi kaç kere ilaç iğne kullandım olmadı eşim gitmiyo zaten artık oluruna bıraktık
sğl canım Allah razı olsun Rabbim hiç olmayanlara versin ilk önce hemde çifter çifterOLSUN BIR KIZ BIR OGLAN EN IDEALI BENCE.RABBIM ONLARI BAGISLASIN