- 26 Aralık 2014
- 6.680
- 8.755
- 248
- 31
- Konu Sahibi hedef 2016
KIZLAR ANNEM DIYOKI TEFRICIYEYE BASLARKEN BITITRIRKENDE DUANIZI EDIN NIYETINIZI GETIRIN PAYLASALIM BASLANGICTA VE BITISTE BU DUALARI EDELIM ISIM VE DILEKLERLE BIRLIKTE DIMI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sağolasın Rabbim sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsinTeşekkür ederim canım Helal edin.. Kusura bakmayın..
Ay kıyamaaammm.. Ben bile ağlıcam, çok duygulanırıımm Biz de 3 kız büyüdük. Ne zorluklar çektiler anne babamız kimbilir. Bize belli etmemek için uğraşıyorlardı hep.. Allah anne babalarımızdan razı olsun.. Allah sizden de razı olsun canım.. Daha çok versin inşallah
Allahım o küçücük kalbiyle neler düşnüyorevet canı
m harç yara yapmış gözünün içini akşam çok ağrısı vardı evet cnm ya kızımla gezmek güzeldi polarisde çok güzel indirimler vardı ama ben yeni bot almıştım alamadım oğluma tablet aldım çok canı sıkılıyo evde bilgisayar bozukdu zaten bi telefonla oynayabiliyodu bende alayım dedim ama çok sevindi hiç beklemiyodu anne diyo zaten bende çalışamıyorum zor geçiniyoruz kardeşim okuyo niye aldın diyo ağlatıcaktı beni sanada geçmiş olsun cnm
Kizlar sira bana gelmis cok şükürSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
Kızlar 4444 Salat-ı Tefriciye okuyoruz
YASEMİN
arkadaşımız için okuyoruz
Duası;Rabbimiz den hayırlı sağlıklı imanlı evlatlar istiyor
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)................... 374
2.Sndz (sündüz) .................. .370
3.İstanbulunsultani(zeynep)... 370
4. papatyam(ayşe) ............... 370
5.dely ................................... 370
6.masculin(ayşe) ............... 370
7.Yasemin5846 .................. 370
8.Ecem8736 ........... ... ……. 370
9.GULAY3535...... .... ........ 370
10.debusi ......................... 370
11.Gulucuks ..................... 370
12.meral00........................ 370
Allah kabul etsin inş herkese iiçinde bizlerede nasip etsin hayırlı salih ve saliha evlatlarKizlar sira bana gelmis cok şükür
bende basliyorum simdi benim icin 370 okumaya
rabbimden hayirli imanli saglikli evlatlar istiyorum benim tefriciye bitene kadar bunun icin dua istiyorum sizden rabbim razi olsun hepinizden
evet canım yaa çok duygulandırdı beniAllahım o küçücük kalbiyle neler düşnüyor
INSALLAH RABBIM SEVINDIRSIN CNMKizlar sira bana gelmis cok şükür
rabbimden hayirli imanli saglikli evlatlar istiyorum benim tefriciye bitene kadar bunun icin dua istiyorum sizden rabbim razi olsun hepinizden
Amin inşallah..Kizlar sira bana gelmis cok şükür
Rabbim niyetini kabul etsin canım hadi hayırlısıKizlar sira bana gelmis cok şükür
evet canım ya oda yok bugünhedef 2016 cnm nerelerdesin
evet yaa toparlanamadı sanırımevet canım ya oda yok bugün
olabilir canım bende çok uykusuzum bide oruçluyum hepten halsiz kaldımevet yaa toparlanamadı sanırım
Allah kabul etsin cnm ii tutuyorsunolabilir canım bende çok uykusuzum bide oruçluyum hepten halsiz kaldım
amin canım mecburum borçlarım var 2 gün kaldıAllah kabul etsin cnm ii tutuyorsun
Allah kabul etsin canımolabilir canım bende çok uykusuzum bide oruçluyum hepten halsiz kaldım