- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
burdayım cnm sabahtan işlerim vardı onları hallettim ancak bitirdim sen nasılsın tatil nasıl gecti ben eşim evde olcak die c.tesinin gelmesini 4 gözle bekliyorum 2 gün hemen nasıl geciyor anlamıyorum.volhat nerdesin canım merek ettim seni
hoşgeldin canım bende iiyim sğl dün kızımla dışarı çıktık biraz alışveriş yaptık rahatladık akşamda eşim işten geldi dün beton atıyolardı gözüne harç kaçmış gece 3 e kadar hastanelerdeydik çok ağrısı vardı damla ve jel verdi, şimdi daha iyiburdayım cnm sabahtan işlerim vardı onları hallettim ancak bitirdim sen nasılsın tatil nasıl gecti ben eşim evde olcak die c.tesinin gelmesini 4 gözle bekliyorum 2 gün hemen nasıl geciyor anlamıyorum.
oooo cok gecmiş olsun çok tehlikeli yaa hemen önlem alındıysa bişey olmaz inş olacak oldugu zaman önüne gecilmiyor işte Allah korusunhoşgeldin canım bende iiyim sğl dün kızımla dışarı çıktık biraz alışveriş yaptık rahatladık akşamda eşim işten geldi dün beton atıyolardı gözüne harç kaçmış gece 3 e kadar hastanelerdeydik çok ağrısı vardı damla ve jel verdi, şimdi daha iyi
sağolasın canımoooo cok gecmiş olsun çok tehlikeli yaa hemen önlem alındıysa bişey olmaz inş olacak oldugu zaman önüne gecilmiyor işte Allah korusun
Hepsine yetişirim deseydin
cnm bugün bitermi diğer arkadasa geciyoruz okuyanlarBENDE IYIM KIZLAR SALAVAT OKUYORUM SUAN
arısütünü aldım bakalım bu ay yemeye başıcaz eşimle adetin 5 günü yarın sanırım öyle başlanıyormus 21 gün sabah akşam ac karnına inş şifa olursağolasın canım
ohh afiyet , şifa olsun canım Rabbim inş. bu ay nasip eder bebeğiniarısütünü aldım bakalım bu ay yemeye başıcaz eşimle adetin 5 günü yarın sanırım öyle başlanıyormus 21 gün sabah akşam ac karnına inş şifa olur
inşallah cnm inşallahohh afiyet , şifa olsun canım Rabbim inş. bu ay nasip eder bebeğini
Canım.. Çok geçmiş olsun.. Geçen hafta benim de ağzıma süreceğim ilacın ucunu açarken, gözüme ilacın plastik bir parçası kaçtı ilaçla beraber. Ay ne fena olduu.. 2 gün hep acıdı, battıı.. Geçti neyse ki.. Bir de sizinki betonmuş.. Allah korumuş, kimyasal sonuçta..hoşgeldin canım bende iiyim sğl dün kızımla dışarı çıktık biraz alışveriş yaptık rahatladık akşamda eşim işten geldi dün beton atıyolardı gözüne harç kaçmış gece 3 e kadar hastanelerdeydik çok ağrısı vardı damla ve jel verdi, şimdi daha iyi
Canım 200 oldu. Bu akşam biter, sen bitti say, ama diğer arkadaşa bu akşam geçemem. Geriden geliyorum yani.cnm bugün bitermi diğer arkadasa gecelim mi
Canım.. Çok geçmiş olsun.. Geçen hafta benim de ağzıma süreceğim ilacın ucunu açarken, gözüme ilacın plastik bir parçası kaçtı ilaçla beraber. Ay ne fena olduu.. 2 gün hep acıdı, battıı.. Geçti neyse ki.. Bir de sizinki betonmuş.. Allah korumuş, kimyasal sonuçta..
Kızınla da ne güzel hasret gidermişsin
sanada gecmiş olsun cnm
Canım 200 oldu. Bu akşam biter, sen bitti say, ama diğer arkadaşa bu akşam geçemem. Geriden geliyorum yani.
m harç yara yapmış gözünün içini akşam çok ağrısı vardıCanım.. Çok geçmiş olsun.. Geçen hafta benim de ağzıma süreceğim ilacın ucunu açarken, gözüme ilacın plastik bir parçası kaçtı ilaçla beraber. Ay ne fena olduu.. 2 gün hep acıdı, battıı.. Geçti neyse ki.. Bir de sizinki betonmuş.. Allah korumuş, kimyasal sonuçta..
Kızınla da ne güzel hasret gidermişsin
Canım 200 oldu. Bu akşam biter, sen bitti say, ama diğer arkadaşa bu akşam geçemem. Geriden geliyorum yani.
Teşekkür ederim canımidare ediyoruz cnm seni aramızda
Ay kıyamaaammm.. Ben bile ağlıcam, çok duygulanırıımmevet canım harç yara yapmış gözünün içini akşam çok ağrısı vardıevet cnm ya kızımla gezmek güzeldi polarisde çok güzel indirimler vardı ama ben yeni bot almıştım alamadım oğluma tablet aldım çok canı sıkılıyo evde bilgisayar bozukdu zaten bi telefonla oynayabiliyodu bende alayım dedim ama çok sevindi hiç beklemiyodu anne diyo zaten bende çalışamıyorum zor geçiniyoruz kardeşim okuyo niye aldın diyo ağlatıcaktı beni sanada geçmiş olsun cnm
Teşekkür ederim canımHelal edin.. Kusura bakmayın..
helal olsun cnm bnm Rabbim kabul buyursunda gerisi önemli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?