- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
hahah aynı andaSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ)
masculin(AYŞE)
arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat(hatice)......................... 374
2.Sndz (sündüz) ..............................370 okudu
3.İstanbulun sultani(zeynep)..............370 okudu
4. papatyam(ayşe) .........................370
5.dely ..............................................370
6.masculin(ayşe) ............................370
7.Yasemin5846 ................................370
8.Ecem8736 ……………............... …….370
9.GULAY3535 ……................ ...........370
10.debusi ......................... ...............370
11.Gulucuks ...................... ............370
12.meral00.....................................370
sagol cnm insallah tutar.hepiniz hakkinizi helal edin kizlar 2 gundur kalkmiyorum yrn abdest alip okuyacagim.444 bana yazin ben alayim sayi duz olsun.Hayırlı cumalar kızlar yeni listeye gecmisiz.
tamam ben masculin için başlıyorum ins pazartesi gününe kadar bitirir haber veririm.
GURBET KUSU (ayse) canim inş aşılaman tutar sira sana gelmiş dualarimdasin.
Hadi hayirli olsun Canim Rabbim dualarini kabul etsin bebiş için dahada bi heycanla okuyacağım....sagol cnm insallah tutar.hepiniz hakkinizi helal edin kizlar 2 gundur kalkmiyorum yrn abdest alip okuyacagim.444 bana yazin ben alayim sayi duz olsun.
ALLAH KABUL ETSIN .RABBIM YUZUMUZE GULSUN .KUCAKLARIMIZ BOS KALMASIN.GOZUMUZ YOLDA GONLUMUZ DARDA KALMASIN.HEPIMIZE HEP DUA EDIYORUM IYIKI BU SITEYI GORDUM EMEK VEREN HERKESE TESEKKURLER CANLAR...
cnm paylaştıgımız için 444 fazla olur 370 okuyoruzsagol cnm insallah tutar.hepiniz hakkinizi helal edin kizlar 2 gundur kalkmiyorum yrn abdest alip okuyacagim.444 bana yazin ben alayim sayi duz olsun.
ALLAH KABUL ETSIN .RABBIM YUZUMUZE GULSUN .KUCAKLARIMIZ BOS KALMASIN.GOZUMUZ YOLDA GONLUMUZ DARDA KALMASIN.HEPIMIZE HEP DUA EDIYORUM IYIKI BU SITEYI GORDUM EMEK VEREN HERKESE TESEKKURLER CANLAR...
gunaydin cnm iyidir sen nasilsin.haftasonudami erkencisinizgünaydın arkadaşlar nasılsınız
bende iyiim cnm öğlene kadar çalışıyorumgunaydin cnm iyidir sen nasilsin.haftasonudami erkencisiniz
m370 simdi bitti okudum canim ekle
Canım, benimki tamamlanmış mıydı acabaSALATI TEFRİCİYE (LİSTE BİTENE KADAR KİMSEYİ DAHİL EDEMİYORUZ
LİSTEMİZ..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?