- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
tmm cnmCANIM BEN OKUYORUM 370 TANE BİTİRİNCE YAZARIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm cnmCANIM BEN OKUYORUM 370 TANE BİTİRİNCE YAZARIM
tmm kuşumben didem için 370 adeti bitirdim canım yazabilirsin
evet cnm okunabiliyorKızlar ben bugün hastalandim adetliyken okunabiliyormu???
toparlanamadınmı havalar bir ısınıyor bir soguyor ya bünyede sasırıyor tabi aslında evde dinlenebilsen keşke en iyi tedavi o aslında Rabbim tez zamanda şifa versin inş
sende öylesin cnm senin sayende dua topiclerini öğrendim her okudugum dua da içimden sanada dua ediyorum vesile oldun diye Rabbim nasip ederde bir cocugum olursa gece gündüz dua ederim sana inan kievet canım çok içtensin candansın sağol ilgine
sende öylesin cnm senin sayende dua topiclerini öğrendim her okudugum dua da içimden sanada dua ediyorum vesile oldun diye Rabbim nasip ederde bir cocugum olursa gece gündüz dua ederim sana inan ki
inşallah canım yaaa ahh bir olsaay canım benim ya Allah razı olsun.. Artık resimlerini paylaşırız.. bebişlerin inşallah
inşallah canım yaaa ahh bir olsa
Doktor arıyorum netten, bir türlü bulamadım. Kendi doktorum var da, bir de başka bir doktora gideyim dedim, ne diyecek bakalım. Cumartesi bütün iyi doktorlar dolu :/ Herkes bebek derdinde.. Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.. Neyse. Arkadaşın gittiği doktorda yer buldum.nasılsnız kızlar
inşallah cnm 5 senedir her ay büyük bir umutla bekliyoruz .Hepimizin tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah bu yıl doğum patlaması yaşanırolur olur zaman herşeyin ilacı..
inşallah cnm 5 senedir her ay büyük bir umutla bekliyoruz .Hepimizin tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah bu yıl doğum patlaması yaşanır
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnn inşallah bizde doktor doktor geziyoruz ablam 2 cocugu varken 3. istemeden hamile kaldı Rabbim verince istemeden bile veriyorDoktor arıyorum netten, bir türlü bulamadım. Kendi doktorum var da, bir de başka bir doktora gideyim dedim, ne diyecek bakalım. Cumartesi bütün iyi doktorlar dolu :/ Herkes bebek derdinde.. Allah herkese nasip etsin inşallah sağlıkla.. Neyse. Arkadaşın gittiği doktorda yer buldum.
Hayırlısı olsun hepimiz için inşallah
inşallah cnm 5 senedir her ay büyük bir umutla bekliyoruz .Hepimizin tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah bu yıl doğum patlaması yaşanır
aaaa neden olsun olsun bir an önce hemde ikiz olur inşhahhha ben sıramı sana verebilirim :)))
evet ablamda aynısını söylüyor5 yıl çok değil canım kocişinle bol bol zaman geçir bunlar iyi günlerin bebiş olunca ilgi sıfır olacak
hahah inş cnm seninde 3.nün haberini tez zamanda alırız inşşşşkızlar iyi kaynatmışınız inş. hepinizin çifter çifter olsun bebişleriniz