- 7 Aralık 2013
- 3.265
- 3.577
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
-
cnm sen devam et istersen ben iice karıstırdım ben sadece okuyumgülay la kafa kafaya verdiniz bizim listeyi mi eleştiriyorsunuz bakim.. sizi gidi sizi :)))))))))
cnm inan ki 1 haftadır kafamın içinde sayılar ucusuyor rüyamda görmeye basladım artık su kadar okudum su kadar kaldı sorma gitsinkızlar merhaba ama bu liste sürekli değişiyor kafamız karıştı hak geçeçek böyle araya sürekli biri geliyor böyle olmazki dün dely e okuyorduk şimdi ayşeye görünüyor ayşeninki bitmemiş miydi? ve yeni birilerini en azından bu liste bitene kadar almasak ii olur çalısıyoruz bazen okuyamıyoruz üzülüyorum ben bence bu liste olayna tekrar bakıp sonkez ayarlamak lazım
canım yanlış anlamadın demi senin için söylemedim ben sık sık girip okuduğumuzu bildirmeye çalısıyoruz karışıklık olmasın diye listeyi sonkez düzenleyi son haliyle ilerleyelim yeni birlierini bi süre almayalım bu liste bitsin bicnm sen devam et istersen ben iice karıstırdım ben sadece okuyum
yok cnm estafirullah sende haklısıncanım yanlış anlamadın demi senin için söylemedim ben sık sık girip okuduğumuzu bildirmeye çalısıyoruz karışıklık olmasın diye listeyi sonkez düzenleyi son haliyle ilerleyelim yeni birlierini bi süre almayalım bu liste bitsin bi
hamd olsun iyiyim. bugün kalktıp 6 da banyoda yaptım. kendimi silkeledim. mis gibiyim.günaydın herkese güneşli bi istanbul sabahından nasılsınız
günaydın herkese güneşli bi istanbul sabahından nasılsınız
hamd olsun iyiyim. bugün kalktıp 6 da banyoda yaptım. kendimi silkeledim. mis gibiyim.
rabbim yardımcın olsun... bak bahar geliyor yaza az kaldı.........
Allah Allah aynı listeden kopyaladım halbuki niye böyle oldu bende anlamadım dün debusi arkadasa da olmustu dely(didem )arkadas yavas okuyor onunla paylaştırdım şimdide yeni listede düzelteyim olurmu
Günaydın kızlar.. İyi günler olsun herkese..
Teşekkür ederim canımBen dün 110 okudum. Bugünle beraber 185'i geçerim heralde. O zaman başkasından düşeriz. Ya da bir sonraki arkadaşa ekleriz.
Bence de liste bu kadarla kalsın. Çünkü ben uzun süre devam edemicem. Şu anda listede olan arkadaşlara okurum, Allah kabul etsin.
Ne demek cnm.öyle yapalım .şimdiki listeyle devam edelim listedekiler bitince çıkmak isteyen cıkar devam etmek isteyen eder belki herkese bir tur daha döneriz Rabbim kabul buyursunda amacımız niyetimiz belli sonucta DUA DUA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?