- 23 Haziran 2011
- 945
- 559
- 158
- Konu Sahibi hedef 2016
85 daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlısı olsun bana da dr p.tesi günü gittiğimde rahim filmi çekelim dedi biz 1 2 ay daha denemek istiyoruz eğer hala olmazsa çekilecek bakalım rahimde geriye yatıklık var demişti ama sorun olmuyormuşkızlar an itibariyle kırmızılar geldi soğan kürü bende gecikme falan yapmadı tam günü gününe oldum![]()
kızlar an itibariyle kırmızılar geldi soğan kürü bende gecikme falan yapmadı tam günü gününe oldum![]()
HER HAFTA BIR KISIYE 4444 SALAT-I TEFRICIYE OKUYORUZ.
RABBIM DUALARIMIZI KABUL ETSIN.....
SÜNDÜZ arkadaşımız için okuyoruz
LİSTEMİZ :
1. Volhat............................. 1110
2.Sndz .............................. . 948
3.İstanbulun sultani.......... 700
4. papatyam ....................... 110
5.dely................................. 185
6.masculin........................
7.Yasemin5846..................100
8.Ecem8736………………….200
9.Gulucukgs ....................
KALAN=1.091
belki sen olmazsın cnm daha var sanaO zaman darısı başıma demek ki![]()
belki sen olmazsın cnm daha var sana
bana bi 20 tane daha yaz
4444 hepsini tek kendin mi okudun maşallaharkadaşlar ben bu duayı burda gördüm ve çoğu kişininde olumlu olduğunu gördüm 4444 bende yeni okudum ve bitirdim İnşallah Allah dualarımızı kabul ederr :)
hayırlısı inşallah cnmkızlar an itibariyle kırmızılar geldi soğan kürü bende gecikme falan yapmadı tam günü gününe oldum![]()
Maşallah canım.. Kendi kendine bitireceksin nerdeyse170 daha
Rabbim dileğini kabul etsin...250 tane Allah rızası için okudum...170 daha
evet canımm ama ya bana biri ilk süresi yok dedi başka biri 1 haftada bitir dedi haberim yoktu ben 9 günde bitirdim inşallah Allah kabul ederr4444 hepsini tek kendin mi okudun maşallah
Rabbim dileğini kabul etsin...250 tane Allah rızası için okudum...![]()