- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.036
- 248
- Konu Sahibi hedef 2016
benide eklermisiniz listeye kızlarrrr...
tabi ki tatlımm hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benide eklermisiniz listeye kızlarrrr...
evet burasıda cok güzel bugün Allah acil şifalar versinhoşbulduk canlar iyileşmeye çalışıyorum ilaç içiyorum grip olmuştumyabugün havada güzel
hoşgediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnbenide eklermisiniz listeye kızlarrrr...
hoşbulduk canlar iyileşmeye çalışıyorum ilaç içiyorum grip olmuştumyabugün havada güzel
oğluşun nasıl oldu ayagı fizik tedavi görecek mi kendi kendine mi yürür dedi doktorevet burasıda cok güzel bugün Allah acil şifalar versin
canım dün kontrolumuz vardı işte sargılarını açtı sadece sol ayağında demirler var dışındada görünüyo orayı sardılar röntgen çekti kaynaması iyi dedi bir ay sonra ya çağırdı şimdilik fizik demedi belki yürümeye basşladıktan sonra verebilir fiziği ama yürümesi 3 ayı bulur diyo morali biraz bozuldu ama yapacak bişe yok teselli vermeye çalışyorumoğluşun nasıl oldu ayagı fizik tedavi görecek mi kendi kendine mi yürür dedi doktor
Rabbimin hikmetinden sual olmaz belli mi olur 3 ay der 2 ayda iyileşir.gec olsunda güç olmasın yeterki iyi kaynasın tekrardan aynı şeyleri yaşamasın yeterki .Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah hemen koşmaya başlarcanım dün kontrolumuz vardı işte sargılarını açtı sadece sol ayağında demirler var dışındada görünüyo orayı sardılar röntgen çekti kaynaması iyi dedi bir ay sonra ya çağırdı şimdilik fizik demedi belki yürümeye basşladıktan sonra verebilir fiziği ama yürümesi 3 ayı bulur diyo morali biraz bozuldu ama yapacak bişe yok teselli vermeye çalışyorum![]()
amin canım benim tabiki Allah ne derse o olurRabbimin hikmetinden sual olmaz belli mi olur 3 ay der 2 ayda iyileşir.gec olsunda güç olmasın yeterki iyi kaynasın tekrardan aynı şeyleri yaşamasın yeterki .Rabbim tez zamanda şifa verir inşallah hemen koşmaya başlar
aynenamin canım benim tabiki Allah ne derse o olur
Geçmiş olsun canım. Hoşgeldinhoşbulduk canlar iyileşmeye çalışıyorum ilaç içiyorum grip olmuştumyabugün havada güzel
canım dün kontrolumuz vardı işte sargılarını açtı sadece sol ayağında demirler var dışındada görünüyo orayı sardılar röntgen çekti kaynaması iyi dedi bir ay sonra ya çağırdı şimdilik fizik demedi belki yürümeye basşladıktan sonra verebilir fiziği ama yürümesi 3 ayı bulur diyo morali biraz bozuldu ama yapacak bişe yok teselli vermeye çalışyorum![]()