Saajan Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2022 2.515 1.264 63 27 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narinal #101 narinal .!.: yaaa bebeğinin canına sağlık bitti bitti arkadaşlar sağ olsun akşam bitirdik. ben de sonucumu öğrendim sorun yok sağlıklı bebeğim Genişletmek için tıkla... Rabbime Çok.sukur çok sevindim hep sağlıklı olsun bebeğin.
narinal .!.: yaaa bebeğinin canına sağlık bitti bitti arkadaşlar sağ olsun akşam bitirdik. ben de sonucumu öğrendim sorun yok sağlıklı bebeğim Genişletmek için tıkla... Rabbime Çok.sukur çok sevindim hep sağlıklı olsun bebeğin.
narinal Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Kasım 2020 1.706 2.097 83 27 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi narinal #102 Papatya_03 .!.: Rica ederiz ne demek herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sende bizlere dua et yeter Genişletmek için tıkla... etmez miyim. kimin ihtiyacı olursa bi mesaj bi etiket yeter koşarım:)
Papatya_03 .!.: Rica ederiz ne demek herzaman elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Sende bizlere dua et yeter Genişletmek için tıkla... etmez miyim. kimin ihtiyacı olursa bi mesaj bi etiket yeter koşarım:)