- 20 Kasım 2020
- 1.706
- 2.097
- 83
Evet evet doğru 680Bir arkadaşımızın 20 aldı
Şuan kalan 680 dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet doğru 680Bir arkadaşımızın 20 aldı
Şuan kalan 680 dimi
Benim okuduğum 50 düşünce 700 kaldı yazdiniz o zamanEvet evet doğru 680
Evet sizden sonra 700 dü şimdi 600 Hepinize çok teşekkür ederimBenim okuduğum 50 düşünce 700 kaldı yazdiniz o zaman
İnşallah öleceğim meraktannarinal kalan sayısı siz takip edersiniz güzel sonuçlar çıkmıştır İNŞAALLAH
Umarım destek olan olur hemen okunur ve biterİnşallah öleceğim meraktan
İnşallah iyi sonuç çıkar rabbim yardım etsin gece bebeğim uyursa okuya bildiğim.kadar okuyub buraya yazarım. İki aylık bebeğim var hiç durmuyo yoksa çok okurdumsevgili hanımlar, bebeğim için fetal dna testi yapıldı ve sonucum bu akşam gelecekmiş. sonucun sorunsuz çıkması için 4444 salat-ı tefriciye okumaya başladım ama yetişmeyecek 2000 adet ancak okudum 1 haftada. sizden ricam eğer mümkünse azar azar da olsa bana destek olabilir misiniz. çok korkuyorum dulara sığındım
10 tane okuyabildim canımUmarım destek olan olur hemen okunur ve biter
KALAN 600
Allah razı olsun çok teşekkürler bebeğinizi sağlıkla büyütünİnşallah iyi sonuç çıkar rabbim yardım etsin gece bebeğim uyursa okuya bildiğim.kadar okuyub buraya yazarım. İki aylık bebeğim var hiç durmuyo yoksa çok okurdum
Çok ama çok teşekkürler20 almıştım ama 30 tane okudum.
narinal benim okuduğumu saydın değil mi istersen sen baştan bir daha kontrol et canım80 aldım
Kalan: 600
1 tane bile önemli benim için çok teşekkürler Allah razı olsun10 tane okuyabildim canım
Kalan 590
Evet ettim kalan 580 o kadar destek oldunuz ki nasıl teşekkür etsem aznarinal benim okuduğumu saydın değil mi istersen sen baştan bir daha kontrol et canım
50 tane okurum canim@deynepnaz
E Elif_Eylul
@MaHlass
@RedGirl
@Sohrab
Z Zerre
@Kipa2008
@JES
@Evera
@N u r
@Laale
@belgeseller
@rainyy
@E B R U
@Kukrim
@Baharam
@Cittaslow
@xmavigoz
@Maria1515
@batangun
@Yaren Demr
@therosemiley
@Sannacandy
@yorgun anneanne
@Balkupumm
@herseymumkunn
@Twinsmom1
@Esesk
@Muhacirrrr
@E L B A
@M_atruska
@Ahsen555
@eDLaM
@Hurma99
@Careszm
@Canpare
@atizeyno
@limoncik
@Ozgur87
@Kekikotu
@Sendeanlarsn
@cemile___
@zerefsann
@gunces
@Yakamoz9108
@redvelvetcake
@ulasimiz
@Zhrynr
@Yoy
müsait olan arkadaşlarım destek olabilirler mi kusura bakmayın izinsiz etiket yaptım