- 8 Mart 2011
- 118
- 1
- 46
- Konu Sahibi nihaltekinkus
-
meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.
çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....
meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.
çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....
ben de bugün başladım sipraktine
bende yiyip yiyip kilo alamayanlardandım..sonra yediğim saatleri değiştirdim..kahvaltıyı öğlen 1de yaptım.öğle yemeği 5de..akşam yemeğide gece 11de :)))
bu şekilde yerseniz tabi sıkı yiceksiniz kilo almanız kolaylaşır kızlar..ben 50 kiloydum şuan 57yim :))
meraba , bende çok aşırı zayıfım ne yediysem olmuyo ne kullandıysam işe yaramıyo gitmediğim doktor kalmadı..
hiç bir sağlık problemim yok bütün tahlillerime baktırdım. 156 boyum ve tok karnına 39 kiloyum gr gr alıyorum kg kg veriyorum
bıktım artık.... en çokta milletin kilo al laflarını duymaktan bıktım... bugün dahiliye doktorunun önerisiyle ensure aldım eczaneden
inşallah işe yarar son deneyişim bu yine olmazsa uğraşmicam artık psikolojim bozuldu.
Ensure işe yarıyor. Bende kullandım. Gece yatmaya yakın içmeni tavsiye ederim. Birde akşam yemeğini geç saatte yemeye çalış.
Ben ensureyi 10 gün kullandım. Günde 1 tane yatmaya yakın içtim. Bir süre sonrada tozunu aldım fiyatı daha uygun olduğu için. 6 günde onu kullanmıştım.
Günlük alman gereken kalori miktarını karşılıyor besin takviyesi.
ben direk tozunu aldım sabah akşam içiyorum :), ne kadarr zamanda aldın sen kiloları işim gereği ben çok koşturuyorum gece nöbetleri fln da oluyo o yüzden bol bol içmem lazım, balık yağı hapıda kullanıyorum oda biraz iştahımı açtı 7 ay da 55 kilo olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?