• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 kilodan 52 kiloya..

kıslar nedir bu çektiğimiss yha..demin aynaya baktım yüzüm gülşene benzemesine ramak kaldı :( en kötüsü de insanlar hiç acımdan pat pat söluyolar diycekelrini...aa çok zayıflamışssın sen..aa azcık kilo al bacaklarına bak ayyyy.....yha öküzmüsünüz nesinizz yha siz önünüzdeki 1 metre göbeğinize bakın mal insanlar ...o kdr sıkıldım ki...2 haftadır dışarı çıkmıyorum....depresif yaptılar bni yha sanki bn çok meraklıyım öle görünmeye...

canım ya ne güzel almışsın kilonu,darısı bizim başımıza.bende cici bebeye başladım ama pek bi sonç alamdm henüz, 2 hfta düzenli kullndm sonraları atladm hep.birde sabah 20 dk akşam 20 dk yol yürüyorum işe gidiyorum.bununda etksi var sanrm.senın şu sprakten bana iyi gelirmi acaba.50 kiloyum göğüslerm çok minik.57 olmak istiyorum.bugn eczaneden alıp başlayacm.ha bir de çok uyku yapıyor demişsnz.ara sıra çay içsem uykm kaçsn dıye bi yan etki olmaz inş? çalışıyorum sonuçta uykulu halle nasl yaparm ki :(

yazdıgım gibi canım aşırı derece uyku kolik olmuyorsun sadece üzerinde bi halsizlik ve uyku hali oluyor sadece ilk günler sonra geçiyor alışıyorsun. bende şuan o da yok gecenin 2.30u oldu hala ayaktayım sabahta erken kalkıcam :) ben tavsiye ederim yine istersen doktora danışıp öylede kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm sevgilim artık bana şişko diyor ve yakın zamanda spora başlamayı düşünüyorum yani o derece :))

Bence alma o ilacı çok fazla uyku yapar ayakta duracak halin olmaz ki çalışan birisiniz de daha zor...50 kilosun ben de 50 yim ama öle ilaçla kilo almaya kadar gitmedim,sabret alırsın..ama sakın o ilacı alma derim ben.bu arada boyun kaç;?:19:

sen ilacı kullandın mı ki kesin net bilgi vermişssin. bu şurubu genelde doktorlar bebeklere veriyor kilo alsın ve mışıl mışıl uyusun diye. yani bi zararı olsa vermezlerdi. ve şurubun uyku yan etkisi sadece bir kaç gün sürüyor bünye alışınca otomatikman uyku halide kalmıyor kullanıp denemek serbest. sipraktin şurubunu bana öneren arkadaşıma yatıp kalkıp dua ediyorum. yemeklerden sonra içince bir kaç saat içinde insanı tekrar acıktırıyor karnında bir boşluk hissi veriyor ve tekrar yemek yemeğe teşvik ediyor. bazen bana zor geliyordu yemek hazırlayıp yemek ama şimdi paşa paşa hazırlıyorum çünkü açlık hissi hiç bişeye benzemiyormuş. zamanla iştahım açıldıkça midem büyümeye başladı ve daha fazla yemeğe başladım ne yesem yarıyor ve kilo yapıyor. zayıflık çeken herkese öneririm..

yazdıgım gibi canım aşırı derece uyku kolik olmuyorsun sadece üzerinde bi halsizlik ve uyku hali oluyor sadece ilk günler sonra geçiyor alışıyorsun. bende şuan o da yok gecenin 2.30u oldu hala ayaktayım sabahta erken kalkıcam :) ben tavsiye ederim yine istersen doktora danışıp öylede kullanabilirsin ben çok faydasını gördüm sevgilim artık bana şişko diyor ve yakın zamanda spora başlamayı düşünüyorum yani o derece :))

tamam o zaman kesinlikle başlıyorum.çok önce duymuştum bu ilaçları,prakten,siprakten falan herkes memnun olduğunu yazmıştı ama ilaç diye tereddütteydim, annemde alma diyordu.ama şimdi bana cesaret verdin.inş olumlu sonuçlar alırım.:) çok teşekkürler..

canım insan çaresiz kalınca böyle şeylerle ümitleniyor. boyum 1.65 .çok zayıfm ya yaşım gibi göstermiyorum :(
Boyun da iyiymiş ben de 168 civarlarındayım ama senin kadar umudumu kaybetmedim sen de kaybetme,ilk önce mileltin dediklerine kafayı takmıycan hatat gülüp geçecen ki psikolojin kilonu etkilemesin.:20:

sen ilacı kullandın mı ki kesin net bilgi vermişssin. bu şurubu genelde doktorlar bebeklere veriyor kilo alsın ve mışıl mışıl uyusun diye. yani bi zararı olsa vermezlerdi. ve şurubun uyku yan etkisi sadece bir kaç gün sürüyor bünye alışınca otomatikman uyku halide kalmıyor kullanıp denemek serbest. sipraktin şurubunu bana öneren arkadaşıma yatıp kalkıp dua ediyorum. yemeklerden sonra içince bir kaç saat içinde insanı tekrar acıktırıyor karnında bir boşluk hissi veriyor ve tekrar yemek yemeğe teşvik ediyor. bazen bana zor geliyordu yemek hazırlayıp yemek ama şimdi paşa paşa hazırlıyorum çünkü açlık hissi hiç bişeye benzemiyormuş. zamanla iştahım açıldıkça midem büyümeye başladı ve daha fazla yemeğe başladım ne yesem yarıyor ve kilo yapıyor. zayıflık çeken herkese öneririm..
Evet ilacı kullandım ama 1 hafta boyunca başımı kaldıramadım uykudan halsizlikten yorgunluktan vs..Ayrıca siz de doktor değilsiniz ki herkese bu ilacı öneriyosunuz!Herkesin bünyesi farklı belki bu ilaç sana faydalı gelmiştir ama öteki arkadaşımıza zararı dokunacaktır...
İlk önce bi doktora görünmeli doktor tavsiye ederse içmeli sipraktini...Tabi yine arkadaşımızın kararı ama bunları bilerek bu ilacı kullanmalı diye düşünüyorum!

Evet ilacı kullandım ama 1 hafta boyunca başımı kaldıramadım uykudan halsizlikten yorgunluktan vs..Ayrıca siz de doktor değilsiniz ki herkese bu ilacı öneriyosunuz!Herkesin bünyesi farklı belki bu ilaç sana faydalı gelmiştir ama öteki arkadaşımıza zararı dokunacaktır...
İlk önce bi doktora görünmeli doktor tavsiye ederse içmeli sipraktini...Tabi yine arkadaşımızın kararı ama bunları bilerek bu ilacı kullanmalı diye düşünüyorum!

canım sağol gerçkten düşüncelerin için, kilo alamayınca insan medet umuyor bunlardan.ha doktorada soracğım yanlış bişey olmasın.ki sanmıyorum ya arkadaşta haklı sonuçta bebeklere de veriliyor bu ilaç.

canım sağol gerçkten düşüncelerin için, kilo alamayınca insan medet umuyor bunlardan.ha doktorada soracğım yanlış bişey olmasın.ki sanmıyorum ya arkadaşta haklı sonuçta bebeklere de veriliyor bu ilaç.
Evet anlıyorum seni bi zayıf olarak:)Ben de ilaç alıp kilo alcam derdim ama sonradan doğal yollardan kilo almak varken ne diye vücudumu ilaçla kilo aldırmaya zorlayayım ki dedim ve şuan doğal yollardan kilo almaya başlıyorum:)
Tabi yine de sen bilirsin cnm içimde kalmasın deniyeyim diyosan dene yine de...

bende bu şurupla kilo alanlardanım 16 temmuzda başlamıştım içmeye daha 1 şişe bitmedi bir iki gü ne ilk şişe biticek.başladığımda 39 kiloydum bugun tartıldım 44 kiloyum.bu aslında bir alerji şurubu sadece yan etkisi iştah açması.uyku yaptığı da doğru ilk hafta kalabalıkta otururken bile gözlerim kapanıyodu yani insanda ağırlık yapıyo ama bu durum geçici.

bende bu şurupla kilo alanlardanım 16 temmuzda başlamıştım içmeye daha 1 şişe bitmedi bir iki gü ne ilk şişe biticek.başladığımda 39 kiloydum bugun tartıldım 44 kiloyum.bu aslında bir alerji şurubu sadece yan etkisi iştah açması.uyku yaptığı da doğru ilk hafta kalabalıkta otururken bile gözlerim kapanıyodu yani insanda ağırlık yapıyo ama bu durum geçici.

kızlar valla bol bol yiyin tatlısından tuzlusuna kadar yiyin. Tek tip beslenmeyin her gıdadan alın. Ben subat 17 de diyetisyene baslamıstım kilom 37 idi o zamanlar ve boyum 1.77 ! suan 53-54 kiloyum bi 5 kilo daha alsam tamamım. Milletin dediklerine takılmayın moralinizi bozmayın. mesela ben moralim bozulunca bisey yiyemem istahım kesilir. Ama simdi ne olursa olsun yiyorum.

kızlaaaar hiç farkettiniz mi sizin kilolu, koca popolu ve göbekli kızlarla bi probleminiz yok ama onlar hep sizin kolunuzdan bacağınızdan bahsediyolar...:))) bana da genel olarak "çok zayıfsın bitmişsin" derler, ben de "benim senin kilolarınla sorunum yok, sen neden benimkiyle bu kadar ilgileniyosun" diyip kestirip atıyorum:) en başta söyliyim ne zaman düzenli spor yapsam kilo alıyorum, yapamazsam direk veriyorum. şuruplara ilaçlara gelince doktorum bana alerji nedeniyle prakten şurup vermişti (tabi ben kilo aldırma gibi bi özelliği olduğunu bilmiyodum) sadece iki gün kullandım ve resmen halusinasyonlar görmeye başladım, hatta karşıdan karşıya geçmek için bile 10 dk düşündüğümü bilirim (gelen arabanın uzaklığını ve hızını algılayamadığımdan:) sonra internette araştırdığımda yan etkilerinde bütün bunları ve iştah açtığını gördüm ama hiçbi kilo alma saplantısı bana tekrar onları yaşatamazdı:))) şuan solgar'ın vm 2000 diye bi multivitaminini kullanıyorum, hem günde 4 saat uyku bile dinç kalmama yetiyo, hem de devamlı iştahım açık geziyorum ve kilo alıyorum. (ama bunu kullanıp kilo almayanlar da var tabi) herkesin bünyesi her ilacı kaldırmayabilir arkadaşlar, bence doktorunuza ya da bir beslenme uzmanına danışmadan ilaç kullanmayın kesinlikle.

kızlar dün dayanamayıp sipraktin aldım akşam yemekten önce bi kaşık içtim.2-3 dkka sonra acıkma hissi belirdi bi anda.oturdum bi tabak yemek yedim üstüne meyve falan.sabah uyanır uyanmaz bi kaşık daha içtim.sonra kahvaltı yaptım işe geldim açlık belirtisi devam ediyor.neyseki yanıma şeftali almıştım onu yedim ama hala açım:) gerçekten iştah açıyor doymak nedir bilmiyorum.ama sadece bahsettğnz gibi uyku yapıyor.çok hafif bi uyku hali var,onun dışında gayet iyiyim.biraz kullandıktan sonra sonuçları bildiricem size:)

arkadaşlar ne kadara aldınız peki? bende 21 yaşındayım ve 47 kiloyum, ben protein tozu içmiştim bir ay ama sadece 1 kilo aldım :( ve çok pahalı 100 gr 20tl.. cebe zarar

aynen canım hem cebe zarar hem bize zarar. ben sipraktini 4 tl ye aldım.sabah-akşam 1 kaşık içiyodum ama çok fazla uyku hali yapmaya başladı bende bir tane içiyrm günde.hem iş hem ders olunca çok zor oluyo.ama iştahım açıldı gerçekten.inş iyi sonuçlar alacağım.tavsiye ederim.

Son düzenleme:

tabiki doktor değilim burda herkes kilo alma yöntemlerini yazıyor bende kendi yöntemimi yazdım kimsenin kafasına silah dayamadım ki iillede kullanın diye bi durum yok yani. bir zararı yok bir kaç yan etki dışında kullanıp deneyebilirsiniz memnun kalmazsanız bırakırsınız bi şurup yüzünden ölcek haliniz yok.ayrıca doktorunuza danışın öyle kullanın dedim zaten. ben doktora danışmadım bodoslama kullanmaya başladım ama çok faydasını gördüm kullananlarda bilir. ilaç havadan kilo aldırmıyor sonuçta iştah açıyor ve ben yediğim yemeklerden kilo alıyorum.

kızlar dün dayanamayıp sipraktin aldım akşam yemekten önce bi kaşık içtim.2-3 dkka sonra acıkma hissi belirdi bi anda.oturdum bi tabak yemek yedim üstüne meyve falan.sabah uyanır uyanmaz bi kaşık daha içtim.sonra kahvaltı yaptım işe geldim açlık belirtisi devam ediyor.neyseki yanıma şeftali almıştım onu yedim ama hala açım:) gerçekten iştah açıyor doymak nedir bilmiyorum.ama sadece bahsettğnz gibi uyku yapıyor.çok hafif bi uyku hali var,onun dışında gayet iyiyim.biraz kullandıktan sonra sonuçları bildiricem size:)

özellikle yemeklerden sonra içmeye özen göster çünkü karnın tok olsada tekrar acıkıyosun ve tekrar yiyorsun sonra gelsin kilolar :). bir kaç hafta sonra ne durumdasın beni haberdar ett eğer faydalı olursam ne mutlu bana :)

arkadaşlar ne kadara aldınız peki? bende 21 yaşındayım ve 47 kiloyum, ben protein tozu içmiştim bir ay ama sadece 1 kilo aldım :( ve çok pahalı 100 gr 20tl.. cebe zarar

bende 4 küsür liraya alıyorum. eğer kullanmak istersen ve sigortalıysan aile hekimine danışıp reçete ile de ücretsiz alabilrisin

özellikle yemeklerden sonra içmeye özen göster çünkü karnın tok olsada tekrar acıkıyosun ve tekrar yiyorsun sonra gelsin kilolar :). bir kaç hafta sonra ne durumdasın beni haberdar ett eğer faydalı olursam ne mutlu bana :)

tamam canım dediğini uygulycm iyi taktik;) kesnlkle durumu bildiricem size..inşallah şöyle 7-8 kilo alırım ya

ayy ne güzel ya özeniyorum kilo alanlara ya ben demin tartıya çıktım gene aynı ya ye iç 50 kilo off :( karar verdim o ilaacı alcam bende artık deneyeceğim inşlh faydası olur.

Back