• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

44 kilodan 52 kiloya..

arkadaşlar bence ilaç kullanmayın.
arısütü bal polen kullanabilirsiniz 1 kaşık sabah aç karnına 1 de akşam uyumadan önce. enerji verir ve hücreleri yeniler ve çok faydalı. polen iştah açar ve açıkıyorsunuz. ben ilaç niyetine kullanıyorum 8000 liğini, yaşınız 30dan fazla ise 10000 veya 12000 lik alın derim. hem de ilaç gibi yan etkisi falan da yok...

Bu tip ilaçlar veya şuruplar evt kilo aldırıyor sonra istediğin kiloya geldiğinde bırakıyorsun ama sonra ilacın etkisi geçtikten bir kaç ay sonra tekrar zayıflıyorsun kalıcı olmuyor bak dedi dersiniz hee eğer öyle birşey olmazsa bende içeyim ama oluyor.

Son düzenleme:
arkadaşlar bende çok zayıfım ama yine de sipraktin içmeyi düşünmüyorum çünkü o şurup antihistaminik, yani alerjik durumlarda kullanılıyor. ve kilo almak içinde yan etkisinden faydalanılıyor. uyku yaptığı için kilo aldırıcı bi şurup oldugu sanılmasın. sadece gün içind yiyip yattığınız için enerji harcamıyosunuz o.. asıl etkisi kilo aldırmak değil ki.. cici bebe falan deneyin??

meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.

çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....

olmuyor bende çok zayıfım bıktım artık herkes çok güzel ben kemik gibiyim hiç birşey bulamıyorum giymek için ya :"(

meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.

çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....

olmuyor bende çok zayıfım bıktım artık herkes çok güzel ben kemik gibiyim hiç birşey bulamıyorum giymek için ya :"(

163 boyundayım ve 46 kilyoyum yaklasık 5 yıldır hiç kilo alamıyorum ve dolayısı ile miğdemde kücüldü
2 kaşıkda hemen doyuyorum umarım 50 kiloyu görürüm çevremdeki herkes beni görünce kilo aldınmı diyor bu dahada sinirimi bozuyor

bende yiyip yiyip kilo alamayanlardandım..sonra yediğim saatleri değiştirdim..kahvaltıyı öğlen 1de yaptım.öğle yemeği 5de..akşam yemeğide gece 11de :)))
bu şekilde yerseniz tabi sıkı yiceksiniz kilo almanız kolaylaşır kızlar..ben 50 kiloydum şuan 57yim :))

bende yiyip yiyip kilo alamayanlardandım..sonra yediğim saatleri değiştirdim..kahvaltıyı öğlen 1de yaptım.öğle yemeği 5de..akşam yemeğide gece 11de :)))
bu şekilde yerseniz tabi sıkı yiceksiniz kilo almanız kolaylaşır kızlar..ben 50 kiloydum şuan 57yim :))

kac ayda 7 kiloyu aldn cnm

Selam kızlar, bende aldım spr...n zatın alerjimde var. Bir ara dr. yazmıştı kullanmıştım. İyi araştırın öncelikle bir rahatsızlığınız var mı?
İştah kesikliği ufak bir mikrop kapmayla veya sitresten bile kesilebiliyormuş. Benim iştahsızlığım alerjime bağlı çıktı. Şimdilerde tekrar açıldı iştahım ama suruba bağlı mı bilmiyorum.
Zorluyorum kendimi başka türlü mide açılmaz :) Akşam yatmadan bisküvi sütü deneyin. Kalorisi yüksek besinler tüketmek gerekiyor.

Şurubun etkilerini yine de yazarım ilerleyen günlerde :34:

meraba , bende çok aşırı zayıfım ne yediysem olmuyo ne kullandıysam işe yaramıyo gitmediğim doktor kalmadı..
hiç bir sağlık problemim yok bütün tahlillerime baktırdım. 156 boyum ve tok karnına 39 kiloyum gr gr alıyorum kg kg veriyorum
bıktım artık.... en çokta milletin kilo al laflarını duymaktan bıktım... bugün dahiliye doktorunun önerisiyle ensure aldım eczaneden
inşallah işe yarar son deneyişim bu yine olmazsa uğraşmicam artık psikolojim bozuldu.:43:

meraba , bende çok aşırı zayıfım ne yediysem olmuyo ne kullandıysam işe yaramıyo gitmediğim doktor kalmadı..
hiç bir sağlık problemim yok bütün tahlillerime baktırdım. 156 boyum ve tok karnına 39 kiloyum gr gr alıyorum kg kg veriyorum
bıktım artık.... en çokta milletin kilo al laflarını duymaktan bıktım... bugün dahiliye doktorunun önerisiyle ensure aldım eczaneden
inşallah işe yarar son deneyişim bu yine olmazsa uğraşmicam artık psikolojim bozuldu.:43:

Ensure işe yarıyor. Bende kullandım. Gece yatmaya yakın içmeni tavsiye ederim. Birde akşam yemeğini geç saatte yemeye çalış.
Ben ensureyi 10 gün kullandım. Günde 1 tane yatmaya yakın içtim. Bir süre sonrada tozunu aldım fiyatı daha uygun olduğu için. 6 günde onu kullanmıştım.
Günlük alman gereken kalori miktarını karşılıyor besin takviyesi. :56:

Ensure işe yarıyor. Bende kullandım. Gece yatmaya yakın içmeni tavsiye ederim. Birde akşam yemeğini geç saatte yemeye çalış.
Ben ensureyi 10 gün kullandım. Günde 1 tane yatmaya yakın içtim. Bir süre sonrada tozunu aldım fiyatı daha uygun olduğu için. 6 günde onu kullanmıştım.
Günlük alman gereken kalori miktarını karşılıyor besin takviyesi. :56:

ben direk tozunu aldım sabah akşam içiyorum :), ne kadarr zamanda aldın sen kiloları işim gereği ben çok koşturuyorum gece nöbetleri fln da oluyo o yüzden bol bol içmem lazım, balık yağı hapıda kullanıyorum oda biraz iştahımı açtı 7 ay da 55 kilo olmam lazım :25:

ben direk tozunu aldım sabah akşam içiyorum :), ne kadarr zamanda aldın sen kiloları işim gereği ben çok koşturuyorum gece nöbetleri fln da oluyo o yüzden bol bol içmem lazım, balık yağı hapıda kullanıyorum oda biraz iştahımı açtı 7 ay da 55 kilo olmam lazım :25:

Canım ben 52 e ulaştım ancak sonra bir takım sorunlardan dolayı sitres sıkıntıdan verdim. Şuan 50 kiloyum. Son zamanlarda sp...n şurupa başladım. Alerjimde var zaten iştahımın
maaşallahı var. Böyle giderse inş. bende 53-54 olmak istiyorum. =)

Ensureyi 10 gün net kullandım. Yatmadan 1 tane, saralle ekmek zorla yemeye çalışıyodum. İştahım açılmaya başladı zorlayarak ara öğünlerde çikolata, fındık yiyordum.

bende yiyip yiyip alamayanlardanım ama
bayadır çok zorladım kendimi aferdersiniz aama kusacak duruma gelene kadar yedim :9::37:
3,5 kilo aldım 1 ayda aldım sanırım bu kiloyu daha 1-2 kilo daha almam lazım benim
çok çabuk verip çok çabuk alıyorum ben aslında ama vücudumda çatlaklar oluşmaya başladı sanırım sebep hızlı kilo alıp vermemden :26:

Back