- Konu Sahibi nihaltekinkus
-
evet aynen bende onu gördüm ve bir yere not aldım bende ona başlamayı düşünüyorum bakalım ne kadar etkili olucak :)
bende kilo almak istiyorum.bugün tartındım.49 kiloyum.artık tartıya çıkmak istemiyorum.ne zaman güldürecek bu tartılar beni ?
Ben de sipraktini kullanmayı düşünüyodum ama aşırı uyku yapıyomuş ve aldığınız kiloları ilacı bırakınca hemen veriyomuşuz diye duydum ve vazgeçtim...Artık doğal yollardan kilo almaya çalışıyorum en iyisi...meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.
çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....
bende kulanıyorummm:) ama bebe bisküvisi dahil gerçi bugün 3. gün oldu ama biz artık kilo yüzünden tartışmaya başlamıştık sevgilimle bakalım bu ay iddiaya girdik kilo alırsam ben kazanıcam:)) inş. bende alırım
banada verdi doktorum o ilaçtan aynen çok uyku yapıyor bir işe yaramayacağını düşündüğüm için bırakmıştım ama senin yazdıklarını görünce bende yarın tekrar başlamayı düşünüyorum benim sevgilimde ailemde kilo almamı söyleyenlerden :) hem kilo alırsam göğüslerim kendine gelir belki küçüklerde :))
aaa bizde iddaaya girmiştik 55 kilo olursam ne istersem yapıcakmış55e son 3 kilo kaldı az daha gayrettttt :))))
canım biz şuan birbirimize tripliyiz 55 kilo olana kadar öyle olucakmışızama ben daha 38-39kiloyum
bende kulanıyorummm:) ama bebe bisküvisi dahil gerçi bugün 3. gün oldu ama biz artık kilo yüzünden tartışmaya başlamıştık sevgilimle bakalım bu ay iddiaya girdik kilo alırsam ben kazanıcam:)) inş. bende alırım
oyy anam senin işin zormuş ama olsun yılma yinede daha çok hırs yapp :)
meraba arkadaşlar 20 yaşındaym ve hiç bir hastalığım olmadığı halde bende zayıflıktan yakınanlardandım. çevremdeki herkes sevgilim dahil bana kilo aldırmak için herşeyi yaptılar. birsürü şey denedim. doğal kimyasal ama hiçbiri fayda etmedi. iştahsızdım. sonra bir arkadaşım sipraktin adlı şurubu önerdi. eczaneden reçetesiz olarak temin ettim. yan etkisi vs hiç bişey umrumda değildi tek istediğim kilo almaktı. günde 1-2 ölçek içtim tok karına ve baktım ki tok olsamda karnımda sanki bir boşluk var ve tekrar birşeyler yeme ihtiyacı duyuyordum. iştahım yavaş yavaş açılmaya başlamıştı. fakat yan etkileri ilk günler çok fazla uyku yapmasıydı bunun dışında hiç bir yan etkisini görmedim sonralarda zaten uyku hissi de geçti. ve sadede geliyim 3 ayda 8 kilo aldım. isterseniz internetten araştırın bu ilacı kimi doktor önermiyor kimisi aşırıya kaçmamak şartıyla kullanabilirsiniz diyor. ama ben sonuçtan çok memnun kaldım. kemik torbasıyken şuan etli butlu bir hatunum popom büyüdü çok hafif göbek kollar ve bacaklar kalınlaştı yüzüme et geldi kan geldi. halimden çok memnunum ama artık ilacı bırakmayı düşünüyorum. nede olsa kimyasal bir ilaç ve fazlası zarar. bu forumda bazı doğal öneriler gördüm bundan sonrasına o şekilde devam edicem.
çok mutluyum sevgilim bana sanki bi kez daha aşık oldu çünkü bana kilo almanın çok yakıştığını söylüyor. sizinde bu mutluluğu tatmanız dileğiyle....
Bence alma o ilacı çok fazla uyku yapar ayakta duracak halin olmaz ki çalışan birisiniz de daha zor...50 kilosun ben de 50 yim ama öle ilaçla kilo almaya kadar gitmedim,sabret alırsın..ama sakın o ilacı alma derim ben.bu arada boyun kaç;?canım ya ne güzel almışsın kilonu,darısı bizim başımıza.bende cici bebeye başladım ama pek bi sonç alamdm henüz, 2 hfta düzenli kullndm sonraları atladm hep.birde sabah 20 dk akşam 20 dk yol yürüyorum işe gidiyorum.bununda etksi var sanrm.senın şu sprakten bana iyi gelirmi acaba.50 kiloyum göğüslerm çok minik.57 olmak istiyorum.bugn eczaneden alıp başlayacm.ha bir de çok uyku yapıyor demişsnz.ara sıra çay içsem uykm kaçsn dıye bi yan etki olmaz inş? çalışıyorum sonuçta uykulu halle nasl yaparm ki
Bence alma o ilacı çok fazla uyku yapar ayakta duracak halin olmaz ki çalışan birisiniz de daha zor...50 kilosun ben de 50 yim ama öle ilaçla kilo almaya kadar gitmedim,sabret alırsın..ama sakın o ilacı alma derim ben.bu arada boyun kaç;?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?