44 46 beden ceket ariyorumm

esrayk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
844
32
118
Antalya
Bayanlar 44 46 beden ceket etek tayt tunik ne warsa hepsini ariyorum iste ozellikle siyah ceket olursa coook iyi olur.lutfen dar seyleri gostermeyin beden sıkıntım var yani

Bayanlar 44 46 beden ceket etek tayt tunik ne warsa hepsini ariyorum iste ozellikle siyah ceket olursa coook iyi olur.lutfen dar seyleri gostermeyin beden sıkıntım var yani
hayatım bende var 46 beden etek ceket takımı
öyle birşey istiyorsan gönderebilirim
siyah renkli

siyah renkli
siyah renkli
yani fotoğrafını gönderebilirim :) bu arada kaban tarzı bişey bakıyorsan benim sayfama da bakabilirsin bir göz at istersen cnm belki sana uyacak bişeyler bulursun

Etek ve ceket bunlar hayatım. Etek benim dizimin biraz altındaydı.Boyum .1. 64 . Diğerinide belki begenirsin diye ekledim. Ben çok seviyordum. İhtiyacın varsa çok şık duruyor

Eklentiler

• WP_20141104_047.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 87
  • WP_20141104_049.jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 89
  • WP_20141104_094.jpg
    1,6 MB · Görüntüleme: 96
Elimde böyle bir tunik var.Ekru renk siyah rengi de elimde mevcut.44 beden ama 46 ya daha iyi olur.Bana bol geldiği için hiç kullanamadım. Sense marka.Kolyesi kendine ait sırt kısmında da kolyenin şeklinden düğmeler var.

Canm buda.hosda baska.bisilerin varmi hani.tek parca.ya kargo pek anlamli gelmiyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…