• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

43 yaşında tüp bebekten hamile kalan varmı

seldan70

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
37
5
86
Osmaniye
Arkadaşlar, ben 43 yaşındayım.25 ocakta ilk tüp bebek transferim yapıldı ama malesef tutmadı.Gelecek ay tekrar deneyeceğim ama doktorum yaşımdan dolayı %1 ihtimal veriyor.Ama ben ümidimi hiç kaybetmiyorum.Tekrar tekrar denemek istiyorum.Benim durumumda olup hamile kalan ve çocuğu olan arkadaşlar varmı acaba.Varsa lütfen yazın, çünkü pes etmek istemiyorum..
:emir_bebek:

Arkadaşlar, ben 43 yaşındayım.25 ocakta ilk tüp bebek transferim yapıldı ama malesef tutmadı.Gelecek ay tekrar deneyeceğim ama doktorum yaşımdan dolayı %1 ihtimal veriyor.Ama ben ümidimi hiç kaybetmiyorum.Tekrar tekrar denemek istiyorum.Benim durumumda olup hamile kalan ve çocuğu olan arkadaşlar varmı acaba.Varsa lütfen yazın, çünkü pes etmek istemiyorum..

bence en dogrusunu yapiyosun arkadasim .. benim bir tanidigimin 22 sene cocugu olmadi esinde sorun vardi bildigim kadariyla ve tek bir tane sperm bulmuslar onunla bir kizi oldu dunya tatlisi .. simdi teknoloji oyle gelistiki bence olur .. nerde tedavi oluyosun ? iyi bir merkez dr bulmani oneririm istanbulda bahceci iyi diyolar .. eger yumurtalarinda azlik varsa yumurta dondurma islemide yapiyolar sanirim hatta embriyo da donduruluyor diye biliyorum .. ALLAH yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz ..

Adana başkent hastanesi tüp bebek merkezinde tedavi oluyorum. Eşimde bir sorun yok. Doktorum Tayfun bey çok ilgileniyor sağolsun. ilginize çok teşekkür ederim arkadaşım..İnşallah allahım güzel haberleri vermeyi bana da nasip eder.

Bende turan çetin tüp bebek merkezine yaptırdım 1 kızım var ama orayı size öneririm Rabbim inş sizede verir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ablacım amcam 70 ine yakın yengem de 47 yaşlarında geçen senelerde adanada bir merkezde tüp bebek yptırdılar şimdi buketimiz 11 aylık umudunu kaydetme :) . ki gittiğin merkez çok iyi bir merkez bende kısmetse orda başlıcam

ablacım amcam 70 ine yakın yengem de 47 yaşlarında geçen senelerde adanada bir merkezde tüp bebek yptırdılar şimdi buketimiz 11 aylık umudunu kaydetme :) . ki gittiğin merkez çok iyi bir merkez bende kısmetse orda başlıcam

Ayyy canım, bana böyle güzel bir haber verdiğin için çok teşekkür ederim. İnan bende tam bu tüp bebek denemelerini bırakayımmı diye düşünmeye başlamıştım. Canım yengen hangi merkezde yaptırdı, daha önce doğum yapmışmı acaba... :21::21:

Ayyy canım, bana böyle güzel bir haber verdiğin için çok teşekkür ederim. İnan bende tam bu tüp bebek denemelerini bırakayımmı diye düşünmeye başlamıştım. Canım yengen hangi merkezde yaptırdı, daha önce doğum yapmışmı acaba... :21::21:[/

bilmiyorum abla o kadarını ama tnıdığım bir kadındoğumcu ile görüştüğümde kendim için bana bşkenti önerdi benim turan çetine gitme ihtimalim vardı.başkentin cihazlar vs daha iyi dedi merkezini değiştirme pgt yöntemi var onu araştır istersen birçok şekilde kullanılıyor.yengemin ilk çocuğu onlrda amcama sorun vardı yaş dolayısı ile oda

Bence ümidinizi kaybetmeyin. Yumurta çıktığı sürece devam. Ben 42.deyim ve 3tane daha dondurulmuş bekliyo. Şu an bekliyorum,eğer kan testi negatif çıkarsa devam.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım Merhaba
Sitede yeni gördüm paylaşımınızı. Acaba bu yıllar içerisinde anne olabildinizmi? Bende şuan 43 yaşındayım ve bütün ümitlerimi tükettim. Sizi çok merak ettim. Cevaplarsanız çok sevinirim

Halamın kızı o yaşta hamile kaldı doğal oldugunu söyledi ama evlendikten bi 3 sene sora oldı bide hic istemiyorken oldu. Yüzde yüz tüp yapti diyemem içini bilmiyorum ama bence öyle oldu ve hala umut vardir icinizi ferah tutun

Benim doktorum aynı gün benimle birlikte 3 kişiye transfer yaptı.
Benim ve diğer genç olan bayanın sonuclarimiz negatif oldu
42 yaşında olan bayanın pozitif çıktı☺️inşallah sizinkide pozitif olur

Back