43 Yaşinda Anne Olmak

Ayxsxenur Amine Su

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
967
8
Dün akşam 43 yaşında 25 yıllık evli 4. micro denemesinde hamile kalan ve şu an üçüz kızları 10 aylık bir hanım ile telefonda tanıştım, kaybolmaya başlayan ümitlerim yeniden yeşerdi, moral buldum, darısı hepimize. a.s.a.s.a.s.a.s.

kuru dallara bile can veren rabbim bu mübarek gunde bizim dualarımızda Duya inşallah bizede birer melek birer mucize verir...

bende sizlerden yana herzaman duacıyım arkadaşlarım..inşallah en kısa zamanda sizlerinde yüzleri güler duaları kabul olur...

rabbim bekleyen,isteyen,gözyaşı döken,ümidini kaybetmeden sabreden herkesede banada sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.

kızlar neguzel dua etmıssınız ıhsallah hepımızın duaları kabul olurda tez zamanda alırız bebişlerimizi kucagımıza aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Slm arkadaslar en kisa zamanda hamileyim diyen mutluluga dolu yazilarinizi bekliyoruz.Allahim nasip etsin.Dualarim sizlerle birlikte.....................................

Slm arkadaslar en kisa zamanda hamileyim diyen mutluluga dolu yazilarinizi bekliyoruz.Allahim nasip etsin.Dualarim sizlerle birlikte.....................................

mrblar canım nasılsın tedaviye devam mı bende adet olmayı bekliyorum bugün 11 gün pazartesi test yapacam dua edin eğer olmazsa ilaçlara başlıyacam tüp bebeği yaptıracaz

siz kaç yaşındasınız ben bilmiyorum ama asla unutmayın ki allah o kada rbuyuktru ki ve o istediği zaman olmayacak hiçbişey yoktur sadece ol der ve hemen oluverir o dilemedikçce bizler dileyemeyzi ama dilioyruz demi demekki o da vermek istioyr vermek istioyr ki ugraştırıyor o zaman zaten umutsuz olmak karamsarlıga düşmek ne demektir ki? hım ? allah vermeyi istemeseydi istemeyide vermezdi bunu da asla kalbleirmize getirmezdi o da vermek isitoyr sadece o zamanın gelmesi gerekiyor o kadar anneliğin yaşı yoktur bazen insan ister ve istediği anda olsun ister ama olmaz bu demek degildir ki asla olmayacaktır sadece olması gereken zaman gelmediği için olmamıştır ama oalckatır yeter ki pes etmeyelim biz isteyelim verene kim verioyr bu iş için dr lar merkezler sadece bir vesile o zaman allah herkese dogru olan merkezi dogru olan dr u buldursun daha fazla yıpratmasın dr dr kapı kapı gezdirmesin zamanı gelince dogru zamanlarda dogru yerlerde olmayı nasip etsin ümitsizlik kötüdür pes etmeyin insan yaşadıgı sürece umut hep vardır eger bir insan umudunu yitirdiyse o insanın ölen insanlardan farkı yoktur tek farkı ölenler kara toprak altındadır o ise dünyadadır o kara topragın üzerindedir ama ölüden farksızdır o kadar sizde pes etmeyin vazgeçmeyin allah ellerinizi boş bırakmasın geriçevirmesin dualarınızı amin

Slm canim 10 sene durmadan tedavi alan birisi sabirli olabilmesi icin ya cok cokkkkk dini iyi bilmesi gerekir yada kendi karakteri sabirli olmasi gerekir.Arkadaslar umit olmes. hayatin sonuna kadar devam edecek bunu 58 yasina gelinceye kadar cocugum olabilir umidiyle yasayan / cocuk ozlemini ceken anneanemden (annemi evlat edindi )biliyorum. Suan 78 yasinda Allahin takdiri bazen diyor bir cocugum olsa hayat nasil olurdu?... Onu cok iyi anliyorum.10 senedir tedaviden tedaviye kosturan arkadaslar beni cok iyi anlar. Herkeze Allah yardimci olsun.Dua edelim.

Ya rabbim hamile kalip senelerce cocuk ozlemiyle yanip-tutan eslerimize guzel haberi duydurmayi nasip et! Bir cocugumuz olmasi icin yardim et! Sifa ver. Allahim hayirli evlat nasip et! Hergun ellerimizi sana acip dua ediyoruz.Anne olmak isteyenleri annelgi yasat! Allahim sen buyuksun.

Hayır canım , kırıcı bir şey yok, zamanı var demişsin,haklısın 43 yaşında anne olan arkadaş 25 yıllık evliliğinin büyük kısmını hastane hastane doktor doktor gezerek geçirmiş, 2. micro denemesini 6 yıl önce sonrasını 3 yıl önce yaptırmış, son olarak dondurulan ancak hiç ümitleri olmayan embriyolarla yapmışlar, Allahü Teala işte zamanı demiş ve "Ol " dedi ve oldu, kuban olduğum evlat isteyenlerin ellerini geri çevirmesin, dualarını kabul etsin AMİNNNNNNNNNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…