S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 27 26 Temmuz 2020 Konu Sahibi Selalimus #21 TeAmoIG .!.: Olsun toparlayablrsnz.. işi gücü bırakp yalnzca çocuğunuz ile ilgilenn.. Önemli olan onun gelşmi.. işi o yurken yaparsnz.. üzmeyn kendnzi Genişletmek için tıkla... Saolun cok tesekkurler ilgilenmeye calisiyorum malum iki tane olunca zor oluyor boyle.etkinlik falan yapmayi sevse yaptiricam ama hopluyum zipliyim derdinde hemen bikiyor doktorumuzda soylemisti dikkati daginik diye
TeAmoIG .!.: Olsun toparlayablrsnz.. işi gücü bırakp yalnzca çocuğunuz ile ilgilenn.. Önemli olan onun gelşmi.. işi o yurken yaparsnz.. üzmeyn kendnzi Genişletmek için tıkla... Saolun cok tesekkurler ilgilenmeye calisiyorum malum iki tane olunca zor oluyor boyle.etkinlik falan yapmayi sevse yaptiricam ama hopluyum zipliyim derdinde hemen bikiyor doktorumuzda soylemisti dikkati daginik diye
nemesis Half evil Pro Üye 28 Mart 2017 16.547 68.970 26 Temmuz 2020 Konu Sahibi Selalimus #22 Selalimus .!.: Disa degilde bana kapatti galiba Genişletmek için tıkla... 43 aylik bir cocuk bagli oldugu ebeveynden sistematik şiddet görürse sadece o kisiye degil herkese kendini kapatir. Once kendinizi duzeltin.
Selalimus .!.: Disa degilde bana kapatti galiba Genişletmek için tıkla... 43 aylik bir cocuk bagli oldugu ebeveynden sistematik şiddet görürse sadece o kisiye degil herkese kendini kapatir. Once kendinizi duzeltin.
S Selalimus Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2017 22 5 27 26 Temmuz 2020 Konu Sahibi Selalimus #23 -nemesis- .!.: 43 aylik bir cocuk bagli oldugu ebeveynden sistematik şiddet görürse sadece o kisiye degil herkese kendini kapatir. Once kendinizi duzeltin. Genişletmek için tıkla... Insallah bende kitaplar okuyup kendimi duzeltmeye calisiyorum
-nemesis- .!.: 43 aylik bir cocuk bagli oldugu ebeveynden sistematik şiddet görürse sadece o kisiye degil herkese kendini kapatir. Once kendinizi duzeltin. Genişletmek için tıkla... Insallah bende kitaplar okuyup kendimi duzeltmeye calisiyorum