42 mm kanamalı kist,pcos nasıl geçer

mercanAyda

Ve li rabbike fasbir...🫀
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
706
411
22
20/09. Kızlar bugün adet oldum haftasonu araya girdiği için bugünden gittim tüp bebeğe başlamak için 42 mm kanamalı kist olmuş eğer tüp bebeğe başlarsak dönebilir dedi doktor boş gecirelim bu ayı diyip gönderdi geçen ay duphaston kullandım bu ayda kist bı ayda bu kadar büyümesi normal mi geçmesi için ne yapmalıyım kışa kalırsa transfer ve opu zor olacak benim için çok sıkıldım yoruldum hep ertelemekten 😕🫤 3. aşılama mi yapsam bu ay lütfen fikir verin ihtiyacım var canım çok sıkıldı
23/09. Düzenleme
Adetin 4. Günü bugün farklı doktora göründüm kist erimiş adet bitene kadar geçer dedi aşılama ilaçlarımı aldım bide pcos olduğu için glifor verdi yanında şeker hastalığında kullanılıyor ama polikistiğe de iyi geliyormuş hamile kalırsan 2.aya kadar kullan bebeğin tutunmasında da fayda sağlıyormuş artık her doktora gittiğimde buradan güncelleme yaparım tüm aşılama sürecini yazarım 🤗🤭
05/10.duzenleme
Aşılamaya geçtim yumurtalar direnç gösterdi büyümedi doz artırdık derken bugün aşılama oldum inşallah tuttuğunu kese görmeyi ve kalp atışının haberini de buraya yazabilirim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
sağlıksız olacağına öyle olsun boşver benim de kist vardı 3 cm bi ay doğum kontrol hapı kullandım geçti yani öyle baki kalacak bir şey değil merak etme geçer Allahın izniyle. Soğan kürü çok iyi geliyor miden hassas değilse tavsiye ederim.

sağlıksız olacağına öyle olsun boşver benim de kist vardı 3 cm bi ay doğum kontrol hapı kullandım geçti yani öyle baki kalacak bir şey değil merak etme geçer Allahın izniyle. Soğan kürü çok iyi geliyor miden hassas değilse tavsiye ederim.
Tabiki de önce sağlıklı olsun ama geçen ay doğum kontrol hapı kullandım bu ay bişey vermedi kendiliğinden geçsin denildi ama 4 cm büyük daha önce hiç böyle olmamıştı kendiliğinden geçeceğini sanmıyorum :KK43:

X