42 beden ve üstü kadınlar adına - Modayı takip etmek istiyoruz!!!

MuNiMu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2011
1
0
36
İstanbul
Herkese Merhaba,
42 beden ve üzeri bedenlerdeki kadınlar modayı takip etmekte çok zorlanıyoruz.
Bu beden aralığındaki kişilere sormak istiyorum; hem modayı takip etmek hem de gönlünüzce alışveriş yapmak için hangi markaları tavsiye ediyorsunuz?

Herkese Merhaba,
42 beden ve üzeri bedenlerdeki kadınlar modayı takip etmekte çok zorlanıyoruz.
Bu beden aralığındaki kişilere sormak istiyorum; hem modayı takip etmek hem de gönlünüzce alışveriş yapmak için hangi markaları tavsiye ediyorsunuz?

eğer büyük bedenseniz, ben de öyleyim :)) en çok marks and spencer, faik sönmez, ekol, on, perlina, klf for you dan giyinirim. bir de internetten zenbi markayı buldum, alışveriş sitelerine geldikçe alıyorum. arkadaşlarım hep çok şık olduğumu söylerler, büyük beden olmak şıklığa engel değil yani... ben bunları tavsiye ediyorum. yalnız pahalı markalar, evet. ama indirim zamanlarında oldukça iyi fiyatla ürün bulabilirsiniz...

thinkplus var büyük beden ama fiyatı pahalı.Bunun dışında lcw ve defacto var fiyatları uygun,öğrenci olduğum için genelde bu ikisini tercih ediyorum.Ama memnun musun dersen hayır.Çünkü eskisi gibi güzel ürünler çok az.Koskoca mağazayı dolaşıyorum defactoda beğendiğim elbiseler belli bir bedene kadar,büyük beden olan kıyafetler de hep düz aynı şeyler.Zayıflamayı kafaya koydum,istediğin şeyleri giyememek çok can sıkıcı:47::47:

arkadaslar ben cokkk uzun zamandır turuncu sarı kırmızı renklerde yarasa kol bluzler arıyorum ınce trıko veya penye ama yok bulamıyorum ya varmı bılen markalardan

Koton'un da büyük beden kıyafetleri var bu arada,yeni öğrendim.Uygun fiyata da şeyler bulunuyor:34:

Evet çok haklısınız hem çok şık olmak hem istediğiniz bedeni bulmak çok zor sanki biraz da firmalar bedenleri küçülttüler gibi geliyor bana.Biraz pahalı olmasına rağmen Atalar ve Roman'da özellikle indirim dönemleri hem şık hem 42 beden ve üstü bulunabiliyor.

Back
X