- 7 Aralık 2014
- 100
- 20
- 13
- 57
Çok sade ama fiyat alalım aklımızda bulunsunEki Görüntüle 1332973 Bu var canım bn de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sade ama fiyat alalım aklımızda bulunsunEki Görüntüle 1332973 Bu var canım bn de
Giyince yakası falan daha hoş duruyor hiç giyilmedi aldığım gibi duruyorÇok sade ama fiyat alalım aklımızda bulunsun
Hanımlar başlıktada belirttiğim gbi 42 numara kot ama ispanyol yada dar paça değil boru paça arıyorum aynı şekilde kadife de olabilir her renk uygundur yalnız şu genç işi yıkamalı pantolonlardan olmasın sevemedim onları birtürlüBirde panço arıyorum 5liralık kaşe pançolar hariç süslü püsküllü örme tarz olabilir yeğenim için. Teşekkürler.
Pantolonun olacağını sanmıyorum ama panço güzelmiş kolları varmı acaba ve fiyatı nedirBende de bunlar var düşünürseniz.
mor panço sanırım inanın hiç anlayamadım nasıl bir duruşu olduğunu resim çok çok canlı ve yakından çıkmış
mor panço sanırım inanın hiç anlayamadım nasıl bir duruşu olduğunu resim çok çok canlı ve yakından çıkmış
Pantolonun olacağını sanmıyorum ama panço güzelmiş kolları varmı acaba ve fiyatı nedir