Hanımlar başlıktada belirttiğim gbi 42 numara kot ama ispanyol yada dar paça değil boru paça arıyorum aynı şekilde kadife de olabilir her renk uygundur yalnız şu genç işi yıkamalı pantolonlardan olmasın sevemedim onları birtürlüBirde panço arıyorum 5liralık kaşe pançolar hariç süslü püsküllü örme tarz olabilir yeğenim için. Teşekkürler.
tek parçamı var elinizde ben çoklu alım düşünüyorum enazından 2*3 parça olsun kargoya değsinKadife siyah pantolonum var boru paça bedenide size uygun 15 tl istersen resim atarım
Çok hoş fiyatı nedir simge hanım ,başka seçeneklerimizde varmı acaba31 beden leke jeans marka
Yok 21 yaşında genç kız için şöyle süslü beyaz krem dışında her renk olurPançoyu çocuk içinmi arıyorsunuz?
yumuşacık panço pamuklanma falan yoktur sıfır 12 tl
ispanyol paça istemediğinizi gördüm ancak yine de fikir olarak ekliyorum kadifedir boncuk işlemelidir defactoydu sanırım markası sıfırdır 7 tl
tayt şeklinde yumuşak kumaşlı penye pantolon bu 38 beden ancak 42 bedeni de var bu da marka unuttum markasını karıştırıyorum biraz 5 tl
tiffNY MARKALI gri pantolon tam istediğiniz gibi solma yıpranma yoktur sadece kutusundan dolayı kırıştı 5 tl sıfır
terzi dikimli kumaş pantolon hafif gridir 5 tl az kullanıldı
siyah kumaş pantolon zara 7 tl beğenirseniz görüşelimdaha çok var gösterebilirim
Bir diğer konumda ferace arıyordum ama yinede ince yumuşak dokulu , keçe kabanda hiç fena olmaz.Görebilirmiyim ve tabi fiyatta uygunsaKaban var dusunursnz
Teşekkürler canım krem beyaz dışında diye belirtmeyi unuttuk birde özellikle örgülü pullu süslü pançolar beklemekteyiz ALLAH razı olsun yinede varsa görebiliriz
Sayfama bakabilirsiniz 42 bedene uygun bir sürü kıyafet var buradan bakabilirsiniztek parçamı var elinizde ben çoklu alım düşünüyorum enazından 2*3 parça olsun kargoya değsin
size özelden yazıyorum, ölçülerinizi ordan yazarsanız elimdeki pantolonlara bakarım :)Çok hoş fiyatı nedir simge hanım ,başka seçeneklerimizde varmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?