Arkadaşlar çok yavaş ilerlemıyor mu sizce de... Bir hafta bile uzun aslında 4 der tane nedir ki..
canım haklısın koca bir haftada bitmesi gerekirdi fakat cenazem vardı ben okuyamadım affedin normalde okumaya özen gösteriyorum K kalemero canım şuan isteyim ve okuyamam akşam eve gitmek kısmet olursa okurum yeni duaya geçmek istiyorsanız da yerime müsait bir arkadaşım okuyabilir sadece bu haftalık böyle oldu kusura bakmayın lütfen..
Af ne demek arkadasım..Olur mu öyle şey..Başınız sağolsun..Rabbim sabır versin .Sizlere uzun sağlıklı ömürler versın ınsallah..Genel düşüncemdi sadece..elbet de bazen okuyamadıgımız zamanlar olur..insanız..türlü türlü sebepler gelebılıyor başımıza..Allah hepımıze sevdıklerımıze sağlık sıhhat versın..Bilseydim okurdum senın yerıne..bilemedım..üzüldüm..Sen affet asıl
allah razı olsun arkadaşım ben sitem vari yazmadım sakın yanlış anlama beni düzenli takip etmek için elimde gelen özeni gösteriyorum inanki gece 11de dersten eve gelip okumalarımı yaptığım gece 2 lere kadar oturduğum oluyor bazen tabi sabah 7 de zombi gibi uyanıyorum
ağzına sağlık hakkını helal et yerime okudun dün gece rahatsızlandım okuyamamıştım allah razı olsun tekrardan
Gece okumuştum ama sabah yazabildim ancak okudum diye.Allah senden de razı olsun canım. Helal i hoş olsun.Allah kabul etsin.Seve isteye okudum.İçin rahat olsun.Rabbim hepimizin dua larını kabul etsin.
2 eksik var arkadaşlar okuyabilecek olan var mı
2 eksik var arkadaşlar okuyabilecek olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?