canım bu okuma haftalık oluyor bu hafta boş geçti bu perşembe yeni liste yapacağım inşallah 4 tane düşüyor ya kişi başı onu 1 hafta içinde okuyabilirsinKızlar her hafta mı? Yoksa hergün mü okuyoruz? Ay çok soru soruyorum ya kusura bakmayın
bu yeni liste değil eski okumamız bildirim yapmadığın için sordum canımAksama bitmiş olacak insallah. Okundu diyebilirsin
evet canım çarşamba listeyi yapacağım perşembe günü ilk okumalar yapılır inşallah sanırım Meryem suresi okumalıyız bu haftayeni okumaya başlıyor muyuz
yeni listeye ne zaman başlıyoz kuzumbu yeni liste değil eski okumamız bildirim yapmadığın için sordum canım
Vakıa okuyoruz ya o iste süresi bitti mi. Fetih okumuştum.Bugün bitiririm. 2 tane kalmistibu yeni liste değil eski okumamız bildirim yapmadığın için sordum canım
normalde 1 hafta canım bu gün okuda bitsin çok uzadıVakıa okuyoruz ya o iste süresi bitti mi. Fetih okumuştum.Bugün bitiririm. 2 tane kalmisti
canım bu çarşamba 4-5 gibi listeyi yaparım işk okumada perşembe akşam ezanından sonra yapılır inşallah biraz daha düzenli yapacağım artıkyeni listeye ne zaman başlıyoz kuzum
peki şimdi başlasak olmazmıcanım bu çarşamba 4-5 gibi listeyi yaparım işk okumada perşembe akşam ezanından sonra yapılır inşallah biraz daha düzenli yapacağım artık
canım olur bir herkes toplansın bildirim yapsınlar merye suresi okunacak bu haftapeki şimdi başlasak olmazmı
Ben regl oldum. Ufff çok moralim bozuk cookkkk.ağlamak istiyorum ama işteyim..normalde 1 hafta canım bu gün okuda bitsin çok uzadı
sağlık olsun canım vakıa eksik kaldı sanırım bu durumda kaç tane eksik varBen regl oldum. Ufff çok moralim bozuk cookkkk.ağlamak istiyorum ama işteyim..
normalde bir hafta bu hafta böyle uzun sürdü ve bir arkdaşımız 2 okumuş 2 kalmış sanırım onu öğrenmeye çalışıyorum...Arkadaşlar çok yavaş ilerlemıyor mu sizce de... Bir hafta bile uzun aslında 4 der tane nedir ki..
2 tane eksiksağlık olsun canım vakıa eksik kaldı sanırım bu durumda kaç tane eksik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?