- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Usulu nedir?namazla mı baslıyoruz? kişi başı 1 haftaya 4 adet fetih mi düşüyor?Merhaba canim bu hafta 41 fetih okuyoruz hep beraber katılmak istersen ekleyebilirim toplu dua yapıyoruz niyet edip arkadaşların niyetleri söyleyip başlıyoruz
evet canım perşembeye kadar 4 fet,h ama bunda seninle paylaşırız....Usulu nedir?namazla mı baslıyoruz? kişi başı 1 haftaya 4 adet fetih mi düşüyor?
canım bu hafta 41 fetih okuyoruz , okumaya başlarken içinden geldiği gibi niyetlenebilirsin toplu dualarımız yukarda yazıyor 2 rekat namazını kılıp tesbih çekip fatiha nas felak ihlas okuyabilirsin, başlarken veya bitirirken en az 11 tane salaten tuncina okuyoruz sonra hakkımıza düşen fetih suresini okuyoruz.... bu hafta sayı paylaştırıldı karışıklık olmasın diye benim sayımdan sana vereceğim duanı yazar mısın eğer katılmak istiyorsan
Sende canim benimAllah'ım Gül kulunun gönlünden geçen hacetini gerçeği yap,eşine ve çocuklarına sağlık,huzur,afiyet ver. Ömürlerine ve rızklarına bereket ver. Sıkıntılarına kolaylık ver. Amin
Kalemero cansın
Canım okudun sen hakkını günlük değil 1 haftada toplam 41 fetih okuyacagiz okumayanlar perşembeye kadar tamamlayacak her hafta yasin fetih vakıa veya meryem suresini okuyoruz günlük değilBugün kaç tane okunuyor kızlar? 4 fetih mi?
4 adet fetih okudumCanım okudun sen hakkını günlük değil 1 haftada toplam 41 fetih okuyacagiz okumayanlar perşembeye kadar tamamlayacak her hafta yasin fetih vakıa veya meryem suresini okuyoruz günlük değil
BEN DAHA OKUMADIM TATLIM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?