duanı yazar mısın ekleyeyimBende katılmak istiyorum .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
duanı yazar mısın ekleyeyimBende katılmak istiyorum .
Tamam Sagol. Tez zamanda sağlıklı saliha evlatlar istiyorum insallahduanı yazar mısın ekleyeyim
Beni bi aydınlatır misiniz. Hergün 4 Fetih mi okuyoruz. Hergün 1 kişiye değil mi. Ben bugün okumadım.kızlar süpersiniz Allah kabul etsin inşallahhhh
Canım toplu olarak okuyoruz hergün bir kişiye değil bu haftalık liste haftaya persembeye kadar toplu duamızı edip okuyoruzBeni bi aydınlatır misiniz. Hergün 4 Fetih mi okuyoruz. Hergün 1 kişiye değil mi. Ben bugün okumadım.
1 kişiye 1 hafta boyunca hergun 4 Fetih mi. Yoksa 1 hafta da 4 Fetih mi. Lütfen kusuruma bakmayın. Yanlış yapmak istemiyorum.Canım toplu olarak okuyoruz hergün bir kişiye değil bu haftalık liste haftaya persembeye kadar toplu duamızı edip okuyoruz
1 kişiye 1 hafta boyunca hergun 4 Fetih mi. Yoksa 1 hafta da 4 Fetih mi. Lütfen kusuruma bakmayın. Yanlış yapmak istemiyorum.
Supersin.. Şimdi oldu sagolcanım 1 hafta içinde sadece 4 fetih okuyorsun toplu yazılan dualarımızıda okuyup allahım toplu dualarımızı kabul eyle amin diyorsun bu kadar
4 fetih i ister oturup bir günde oku istersen 1 hafta içinde 4e tamamla
Merhaba canim bu hafta 41 fetih okuyoruz hep beraber katılmak istersen ekleyebilirim toplu dua yapıyoruz niyet edip arkadaşların niyetleri söyleyip başlıyoruzSelam kızlar?
yeni liste var mı?varsa bana yer var mı?her güne 1 fetih,1 yasin mi okunuyor?