- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- 298
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #1.361
ben mazeretliyim ama. salı günü ancak okuyabilirim
Benim liste katreyi bitirenler icin sen musaitsen sana da yazayim katre icin iki kalmis okumayan okuyanlar yeni listeye gecebilirkim için okunuyor liste karışmış.
ilk sayfada adrenalin yazıyor.
arka sayfalarda katre yazıyor
ben anlamadım
Ben sana yazmadim benim listede sen mazeretin bitince katre icin 4 tane okursunselam kızlar
ben mazaretliyim.
yazmıştım ama katre için 4 tane verilmiş. şmdi katre için okunmamış gözüküyorum. mazeretli olmasam okumuştum çoktan
Katrecim senin listen bitti asmu sali gunu 4 tane okuyacak senin icin bitmis oluyor Allah dualarini kabul etsin
adrenalin85 arkadaşımız için 4 adet yasin okudum. Allah'ım kabul etsin. Amin.Benim liste katreyi bitirenler icin sen musaitsen sana da yazayim katre icin iki kalmis okumayan okuyanlar yeni listeye gecebilir
bilmiyorum eğer yeni liste yapılmayacaksa benim önceki listem 4 5 . sıradaydı.o zaman 3.tur için yeni liste yapsak çok iyi olur
kuramı çekilecek yoksa bu listedeki sırayla aynımı olacak?
sırayı bilirsek adına niyet eder okuruz
benim mazeretim ne zaman başlar belli olmuyor düzensizim pat diye gelirse okuyamayacağım
Katrecim senin listen bitti asmu sali gunu 4 tane okuyacak senin icin bitmis oluyor Allah dualarini kabul etsin
O zama folikul kistidiryumurtaların çatlamıyor hiç dedi doktor canım..
Neden canim bizden biktnmibu arada ben ilk fırsatta 4 adrenaline 4 de asmunikale okicam hasta olmadan..Yeni liste düzenlerseniz katılamicam kızlar..
okundu tatlım allah gönlündekini versin
1. berirem.....................................4........okundu
2. Babamin_kiziyim..........................4......okundu
3.gulucukgs...................................2
4.Kitapseverim...............................4.....okundu
5. berree......................................4
6. blgsdr......................................4
7. tuncer82..................................2.......okundu
8. e-brulim...................................4.....okundu
9. loyalty88..................................4
10. katre584.................................4
11. adrenalin85..............................5
12. asmunikal................................
TOPLAM...................................................41
KIZLAR SÜREMİZ İKİ (2) GÜNDÜR. AKSATMA YAPILMAMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR!!!!
yeni liste bu.. Adrenalin için okuyoruz ..
haydi besmeleyle başlayalım
Allah kabul etsin...(tez zamanda hamile kalip hayirlisiyla saglikli kucagima almayi evimde huzurun ve maddi manevi bereketin eksik olmamasi ve listedeki tum arkadaslarin gonlundeki dileklerin tez zamanda kabul olmasi benim duamdir.) Şimdiden herkesten Allah razı olsun......
günaydın canım, nasılsın? c.tesi doktora gidecektin yanlış hatırlamıyorsam.günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?